Ραγίζει καρδιές πατέρας αγνοούμενου: «Ψάχνω έστω το σταυρουδάκι, να ξέρουμε ότι είναι εκεί» (video)

Πατέρας αγνοούμενου έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ψάχνει τουλάχιστον «ένα σταυρουδάκι του να ξέρω ότι είναι εκεί». «Μην πας με το αυτοκίνητο, πήγαινε με το τρένο που είναι ασφαλές» είπε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος στον φοιτητή γιο του Αναστάσιο.

«Ψάχνω έστω το σταυρουδάκι, να ξέρουμε ότι είναι εκεί» (video)

Σε δήλωσή του, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο οποίο περιμένει νέα για τον γιο του, μιλώντας στο Newsbomb.gr αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε μετά κι εμείς κι ήρθαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Το παιδί είναι 21 ετών, λέγεται Κουτσόπουλος Αναστάσιος. Μας είπαν ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμα. Τελευταία πληροφορία ήταν ότι βρισκόταν στο 3ο βαγόνι και μετακινήθηκε. Τίποτα παιδιά. Δεν βρήκαν ούτε το σταυρουδάκι του το χρυσό, να ξέρουμε ότι είναι εκεί…»

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει τέλος για κάποιες οικογένειες, που ακόμα ψάχνουν ίχνη από τους ανθρώπους τους. Δεν βρίσκονται ούτε στα θύματα, ούτε στους αγνοούμενους.

«Μητέρα κοιμήσου, γιατί θα αργήσω»: Συγκλονίζει το τελευταίο τηλεφώνημα του 20χρονου αγνοούμενου

«Μητέρα κοιμήσου, γιατί θα αργήσω»: Συγκλονίζει το τελευταίο τηλεφώνημα 20χρονου αγνοούμενου

Ανάμεσά τους ο 20χρονος Αναστάσιος από την Καρδίτσα ο οποίος επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» είπε στον ΑΝΤ1 η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Όπως συμπλήρωσε «έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

Η σύντροφος του Αναστάσιου μίλησε και στον Alpha και είπε ότι είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν, δηλαδή, είχε επιβιβαστεί στο τρένο.

«Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι» πρόσθεσε η κοπέλα σύμφωνα με την οποία οι γονείς του συντρόφου της έχουν βρίσκονται ήδη στη Λάρισα.

«ΜΗΤΕΡΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ»

Σύμφωνα με το Star ο αγνοούμενος 20χρονος ο οποίος ήταν φοιτητής της Γεωπονικής, επιβιβάστηκε στο τρένο στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης.

Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσου, γιατί θα αργήσω». Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος είπε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση.

Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρεί στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.
«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι» ξέσπασε ο αδερφός του.

Διαβάστε επίσης:

Η προφητική ανάρτηση των 20χρονων διδύμων λίγο πριν την τραγωδία – Τα παιχνίδια της μοίρας με τους συγγενείς στο Μάτι

Τέμπη: Θρήνος για την 42χρονη μητέρα 2 παιδιών που ταξίδευε με την μοιραία αμαξοστοιχία

ΑΠΘ: “Θρηνούμε εννέα φοιτητές μας” – Συγκινεί το μήνυμα φοιτητών του ΕΚΠΑ για τους συμφοιτητές που χάθηκαν για πάντα