«Σ’ αγαπώ πολύ βελούδινη μαμά μου»: Ποιας διάσημης μαμάς το παιδάκι έγραψε αυτό το γλυκό γράμμα

Για τον γιο της, την προσωπική της ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ, Μαρία Σαράφογλου

«Η προσωπική ζωή είναι κάτι που πρέπει να κρατάμε για εμάς, αλλιώς νιώθω ότι την προδίδεις κατά κάποιον τρόπο. Από την άλλη, δε δίνω πολλές συνεντεύξεις αλλά δεν το κάνω γι’ αυτόν τον λόγο. Μονίμως έχω κάτι, έχω πάρα πολλή δουλειά, έχω έναν γιο που έγινε 12 χρονών φέτος. Είναι καλός στο μπάσκετ, ανέφερε μιλώντας στο «Πρωινό» η γνωστή δημοσιογράφος.

«Πάντα με ενδιέφερε στο να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και όχι να την προβάλλω. Μπορεί να ήταν και λάθος για κάποιους αυτό, εγώ όμως δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι λάθος, εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και τα έχω καλά με τον εαυτό μου» είπε η Μαρία Σαράφογλου για τον γιο της και τους λόγους που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Μιλάω τέσσερις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά. Πριν μείνω έγκυος είχα αρχίσει τα κινέζικα και είναι κάτι που έχω αφήσει στη μέση. Και λέω στον γιο μου, τον Δημήτρη, “δε θα πας του χρόνου στο γυμνάσιο; Θα τα ξαναρχίσω”. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το πιο γλυκό πράγμα που έκανε ο γιος μου είναι πέρσι πριν ταξιδέψω στο Λονδίνο, πήρε το σημειωματάριό μου και έγραψε “μανουλίτα θέλω να προσέχεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπώ πολύ βελούδινη μαμά μου, είσαι η πιο γλυκιά και η πιο χαδιάρα”» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος για τον 12χρονο γιο της και το σημείωμα που της άφησε στο πρώτο ταξίδι που έκανε μέσα στην πανδημία.

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε δεύτερο γάμο, μετά το διαζύγιο με τον δημοσιογράφο Αντώνη Αλαφογιώργο, απάντησε: «κατευθείαν στο ψητό. Δεύτερο γάμο; Δεν ξέρω! Να σου πω κάτι; Από τη μέρα που γέννησα, έχω σταματήσει να λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί θεωρώ ότι ανατράπηκαν πολλά στη ζωή μας που δεν τα περιμένεις. Σημασία έχει να είσαι καλά. Από τη μέρα που γέννησα, νιώθω ότι ωρίμασα απότομα. Επίσης, έχω περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια και δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Δεν το αποκλείω».

Διαβάστε επίσης:

Οι μαθητές του 6ου Δημ. Σχ. Σταυρούπολης “υιοθέτησαν” το παρκάκι της γειτονιάς και το μεταμόρφωσαν σε όαση παιχνιδιού

Πιερία: Αρνητές- «θεματοφύλακες» πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη

«Με χαστούκισαν, πετάνε το φαγητό μου στα σκουπίδια»: 12χρονη θύμα άγριου bullying