“Σ’ ευχαριστώ για τα τρία υπέροχα δώρα, τα παιδιά μας”: Το μήνυμα του Μάνου στη Ρούλα μετά το θάνατο της Μαλένας

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας που “‘εφυγε” αναπάντεχα από τη ζωή στο μονόκλινο δωμάτιο του Νοσοκομείου Παίδων Ελπίδα. Η υπόθεση του θανάτου της αναψηλαφίζεται εκ του μηδενός καθώς όλα δείχνουν πως το αγγελούδι δεν “‘εσβησε” από ηπατική ανεπάρκεια και το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου έρχεται στο προσκήνιο.

Τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» είδε η ανάρτηση που είχε κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης εκφράζοντας την αγάπη και το “ευχαριστώ” του δημοσίως στην Ρούλα Πισπιρίγκου για “τα δώρα της ζωής του”, τα 3 τους παιδιά. Η ανάρτηση και τα λόγια προβληματίζουν με τα νεότερα δεδομένα. Σημειωτέον, είχε γεννηθεί η 6.5 μηνών Ίριδα αλλά είχε πεθάνει και η Μαλένα.

Η ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη

Στην ανάρτηση, που έγινε με αφορμή… την επέτειο του πρώτου φιλιού του ζευγαριού, ο Δασκαλάκης αναφέρει πως «εκείνο το βράδυ που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία σου έδωσα και το πρώτο μας φιλί, την πρώτη μας αγκαλιά. Οκτώ χρόνια αργότερα, μου έχεις κάνει τα τρία πιο υπέροχα δώρα, τα παιδιά μας και το μόνο που έχω να πω είναι πόσο υπερήφανος νιώθω που με έχεις αντέξει όλα αυτά τα χρόνια και είσαι δίπλα μου και με στηρίζεις σε οποιαδήποτε τρέλα αποφασίζω να κάνω».

Περήφανος σύζυγός και μπαμπάς

Και συνέχισε, λέγοντας πως αισθάνεται υπερήφανος για την Πισπιρίγκου… «που είσαι δίπλα μας και μας στηρίζεις, δεν έχεις παραπονεθεί ούτε μια φορά για την πίεση που έχεις από εμάς, που είσαι μάνα, αδερφή, σύζυγος, φίλη. Που πάντα είσαι αντικειμενική και μου υποδεικνύεις τα λάθη μου γιατί πάντα θέλεις το καλό μου. Που έχεις σταθεί βράχος σε ό,τι μας έχει συμβεί μέχρι τώρα. Για όλα αυτά, το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Χρόνια μας πολλά. Τέτοια ώρα, έφτιαχνα τα μαλλιά μου. Μετά από μια ώρα ήρθα στο ραντεβού μας».

Διαβάστε επίσης:

Προβληματική τηλεπαίδευση, αυξημένη ενδοοικογενειακή βία και κακή ψυχική υγεία για τα Ελληνόπουλα στο lockdown

«Τώρα σκέφτηκε να βάλει τεχνικό σύμβουλο η Ρούλα»: “Βόμβες” Λέων – Γιατί ματαιώθηκε το τρισάγιο της Μαλένας

Ο Παντελής Τουτουνζής μιλά για τον σύντροφό του και τα 2 τους παιδιά που είναι όλη τους η ζωή