Ο Παντελής Τουτουνζής μιλά για τον σύντροφό του και τα 2 τους παιδιά που είναι όλη τους η ζωή

Ο Παντελής Τουτουνζής εκτός από makeup artist των επωνύμων είναι και μπαμπάς δυο αξιολάτρευτων παιδιών, ενός αγοριού 4 ετών και ενός κοριτσιού 2 ετών, που είναι όλη του η ζωή.

Από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του αλλά και για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφο του. Χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “Τhe Tonight Show” μίλησε για τον επί 16 χρόνια σύντροφό του, την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας και την αγάπη που προσφέρουν στα δύο τους παιδιά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια ομόφυλη οικογένεια, αλλά και τον τρόπο που μπορεί να θωρακιστεί, ενώ δηλώνει πως θέλει να προλάβει να ζήσει «ελεύθερος» σε αυτή τη ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Η αναφορά του στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου» είπε ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε

Η παρένθετη μητέρα και το δώρο της πατρότητας

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα…

Δεν μπορώ, μουδιάζω. Όταν ξεκίνησα αυτό το όνειρο, απευθυνθήκαμε σε πάρα πολλούς ψυχιάτρους, μέχρι Γαλλία φτάσαμε. Όταν βεβαιωθήκαμε επιστημονικά ότι δεν θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στα παιδιά, προχωρήσαμε.

Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι μοναδικός. Οι γονείς πρέπει να κρατάνε μια αγκαλιά τα παιδιά που να είναι έτοιμη να ανοίξει για να τα αφήσει να φύγουν.

Δεν λέμε ποτέ ψέμα στα παιδιά μας. “Εγώ έχω δυο μπαμπάδες” λέει ο γιος μας στα πάρτι

Θα παλέψουμε με εξωγενείς παράγοντες, είμαστε έτοιμοι, έχουμε θωρακιστεί. Αλλά κοίτα το κοντράστ, κοίτα πόσο ευτυχισμένο είναι το παιδί, γιατί να του τη χαλάσουμε;»

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση σοκ: «Δε μιλάμε για 3 θανάτους αλλά για 4. Η μάνα Μήδεια βγαίνει από το κάδρο του δολοφόνου»

Η Ρούλα ξεσπά: «Δεν έχω κάνει κακό στα παιδιά, παρακαλώ την Παναγία να φωτίσει όποιον ξέρει κάτι να το πει»

Προβληματική τηλεπαίδευση, αυξημένη ενδοοικογενειακή βία και κακή ψυχική υγεία για τα Ελληνόπουλα στο lockdown

«Τώρα σκέφτηκε να βάλει τεχνικό σύμβουλο η Ρούλα»: “Βόμβες” Λέων – Γιατί ματαιώθηκε το τρισάγιο της Μαλένας