Αρχική Famous Parents Σία Κοσιώνη: Εσπευσμένα στο μαιευτήριο από το Καρπενήσι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Σία Κοσιώνη: Εσπευσμένα στο μαιευτήριο από το Καρπενήσι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Σία Κοσιώνη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Ωστόσο, μια επιπλοκή την ανάγκασε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο μαιευτήριο προκειμένου να μη βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού και τη δική της.

Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της έκαναν διακοπές στο Καρπενήσι έως τις αρχές του μήνα, μέχρι που η Σία Κοσιώνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα και εισήχθη στο μαιευτήριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, η μέλλουσα μαμά παρουσίασε επιπλοκή στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και χρειάστηκε να παραμείνει λίγες ημέρες στο μαιευτήριο «Μητέρα», μέχρι ο γιατρός της να σιγουρευτεί και να τη βεβαιώσει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Μετά την περιπέτεια το ζευγάρι επέστρεψε στο Καρπενήσι, όπου πριν από λίγο καιρό πραγματοποιηθήκε και ο γάμος τους, για να περάσει λίγες ακόμη μέρες ξεγνοιασιάς. Η Σία Κοσιώνη θα επιστρέψει στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ στο τέλος του ίδιου μήνα θα πάρει άδεια τοκετού για να φέρει στον κόσμο τον γιο της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.