«Στην εγκυμοσύνη ζύγιζα 100 κιλά» – Η Μπιγιόνσε μιλά πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές με τα δίδυμα μωράκια της

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ντίβα της ποπ, Μπιγιόνσε, που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φαν της και όχι μόνο.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά πρώτη φορά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η Μπιγιονσέ μοιράζεται λεπτομέρειες από την εγκυμοσύνη της στα δίδυμα και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Το σώμα μου άντεξε πολλά περισσότερα απ’ όσο πίστευα. Ήμουν 99 κιλά όταν γέννησα», αποκαλύπτει.

μπιγιόνσε 2

«Είχα μια πραγματικά δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πίεση. Αντιμετώπισα προεκλαμψία και τοξιναιμία. Και στη μήτρα η καρδούλα τους ενός μωρού μου σταμάτησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του τοκετού γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να κάνω επείγουσα καισαρική τομή», λέει ανάμεσα σε άλλα.

Η σταρ αποκάλυψε ότι είχε να αντιμετωπίσει την τοξιναιμία, μια επιπλοκή που εμφανίζεται αποκλειστικά στην εγκυμοσύνη και πλήττει περίπου 5 στις 100 έγκυες.

Οι πιο ελαφριές μορφές τοξιναιμίας εξαφανίζονται μετά τον τοκετό και δεν αφήνουν συνέπειες. Αντίθετα, οι πιο σοβαρές προδιαθέτουν για μια σειρά από ασθένειες των νεφρών οι οποίες μπορεί και να εμφανιστούν μετά από πολλά χρόνια.

Η διατροφή της για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Τι έκανε για να καταφέρει να καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της στα κιλά πριν την εγκυμοσύνη; «Έκοψα το ψωμί, τη ζάχαρη, τα ψάρια…», παραδέχτηκε η Μπιγιόνσε στο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πράγματα για την οικογένειά της που κανείς δεν ξέρει μέχρι τώρα…

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

Η ταινία έχει τίτλο «Homecoming» και κυκλοφόρησε στο Netflix στις 17 Απριλίου.

Η αφίσα του ντοκιμαντέρ, μάλιστα, είναι γραμμένη στα Ελληνικα.