Στηρίζουμε έμπρακτα τις δράσεις ενημέρωσης και ενίσχυσης μαθητών που έχουν ανάγκη – Δίνουμε όλοι ραντεβού στο The Mall Athens

Δράσεις ενημέρωσης και στήριξης μαθητών που έχουν ανάγκη θα πραγματοποιήσει φέτος το Πάσχα το Ινστιτούτο Prolepsis με τη συνεργασία και τη στήριξη του The Mall Athens. Από την Πέμπτη 06/4 έως και την Κυριακή 23/04, μέλη και εθελοντές του Ινστιτούτου θα βρίσκονται στον όμορφο και φιλόξενο χώρο που δημιούργησε αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό το The Mall Athens στο επίπεδο 3, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και την ανάγκη ενίσχυσής του.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα επιτραπέζια παιχνίδια «Μασαθώνιος γνώσης» και «Φαγητοδρομίες» και να γνωρίσουν τον Καπετάν Υγεία και τους Ήρωες της Νόστιμης Συμμαχίας μέσα από παζλ, ζωγραφιές, σταυρόλεξα και γρίφους, που σαν στόχο έχουν την ενημέρωσή τους γύρω από τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας. Τέλος, για κάθε σοκολατένιο αβγό που θα κερδίζουν οι μικροί μας φίλοι παίζοντας στο Χωριό του Κούνελου (επίπεδο 1), το The Mall Athens θα προσφέρει ένα υγιεινό σχολικό γεύμα στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ας στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθειά τους με την αγορά παιχνιδιών και βιβλίων από το εκπαιδευτικό υλικό του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: http://bit.ly/2oQhssn (ο σύνδεσμος δεν είναι πια σε λειτουργία)

Κάθε προσφορά βοηθάει να φτάσουν τα υγιεινά γεύματα του Προγράμματος σε ακόμα περισσότερους μαθητές. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μέγας Δωρητής του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ από τη θέσπισή του, διπλασιάζει όλες τις δωρεές που συγκεντρώνονται με στόχο να στηριχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές.