Στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 9χρονη Τζωρτζίνα – Ανοίγει ο δρόμος για την εκταφή

Πάτρα: Η μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας την ημέρα της κηδείας της «καίει» την Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, παραδόθηκε πριν λίγο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Το εν λόγω πόρισμα που συνοδεύεται τόσο από ιστολογικές όσο και από τις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού αναλύει πλήρως τα αίτια θανάτου της 9χρονης.

Κεταμίνη η αιτία θανάτου για την Τζωρτζίνα

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη). Κατά 99% ενδοφλέβια η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί.  Επίσης, αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, μικρή πνευμονορραγία, πνευμονική συμφόρηση αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχουν ευρήματα όπως κενοτοπιώδης εκφύλιση μέρους του ήπατος, κάτι που όπως αναφέρουν οι γιατροί ήταν αναμενόμενο, καθώς το παιδί έπαιρνε βαριά φάρμακα για την εγκεφαλοπάθεια.

Προ των πυλών η εκταφή της Τζωρτζίνας

Το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο. Οι ιατροδικαστές μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Διαβάστε επίσης:

Το τραγούδι για τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας που έγραψε η Δήμητρα Πισπιρίγκου (video)

Λέων: “Αν ζούσε η Μαλένα θα είχε τα ίδια προβλήματα με τη Τζωρτζίνα” – “Έρχεται” νέα δίωξη για Πισπιρίγκου;

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 27ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας – Πάρε το ποδήλατό σου κι έλα! (29/5)