Λέων: “Αν ζούσε η Μαλένα θα είχε τα ίδια προβλήματα με τη Τζωρτζίνα” – “Έρχεται” νέα δίωξη για Πισπιρίγκου;

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, εν αναμονή του πορίσματος για την Τζωρτζίνα, από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη.

Προς τα τέλη του μήνα αναμένεται εξάλλου,το αντίστοιχο των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, σημείωσε, πως «η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια και το μηχανισμό θανάτου της Τζωρτζίνας, όμως θα μείνουν αναπάντητα τα ενδιάμεσα επεισόδια του παιδιού, που οδήγησαν σε βασανιστικό θάνατο».

Ο ίδιος τόνισε πως “όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας χρήζουν διερεύνησης”.

Αν ζούσε η Μαλένα θα είχε ίδια προβλήματα με τη Τζωρτζίνα

Αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του  ότι «αν και το άλλο παιδάκι ζούσε, θα είχε το ίδιο πρόβλημα με τη Τζωρτζίνα (εγκεφαλοπάθεια – τετραπληγία)»

Σχετικά και με τους θανάτους, της Ίριδας και της Μαλένας «το μοτίβο και στις 3 περιπτώσεις είναι παρόμοιο», είπε.

Η κεταμίνη είναι το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε στη Τζωρτζίνα

Ενώ για τη χρήση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αποκάλυψε πως «ήταν το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε για να καταλήξει το παιδί».

Πάτρα: Απειλές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε η παιδοψυχολόγος που ερμήνευσε τη ζωγραφία της Τζωρτζίνας

“Έρχεται” νέα δίωξη για Πισπιρίγκου;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 ενδεχόμενη είναι μία συμπληρωματική ποινική δίωξη για τη Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία θα αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας και τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο.

Με άλλα λόγια στο επίκεντρο της έρευνας τίθεται το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να δηλητηρίαζε με κεταμίνη συστηματικά την Τζωρτζίνα και για αυτό συνέβαιναν τα ύποπτα και ανεξήγητα “επεισόδια” που παρουσίαζε το παιδί μέχρι να φτάσουμε στην θανατηφόρα δόση στις 29 Ιανουαρίου.

Eν αναμονή του πορίσματος Μπουζιάνη για την Τζωρτζίνα

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει βγει το πόρισμα του κ. Μπουζιάνη για τη Τζωρτζίνα και θα προωθηθεί στο Ανθρωποκτονιών. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την επόμενη εβδομάδα καθοριστική ως προς τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Αλμυρός: «Νταής» ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στο 17 μηνών παιδί τους

Αμύνταιο: Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 12χρονης από τον πατέρα της

Καπραβέλος: Απαντήσεις για το θάνατο του Μάριου και της Κατερίνας – Ξεσπά για τις φήμες ότι φταίει το εμβόλιο