Στο “κόκκινο” η αγωνία για τον 18χρονο Μιχάλη που αγνοείται στην Ικαρία – Η μοιραία βουτιά και το πρόβλημα υγείας

Όσο οι έρευνες των έμπειρων δυτών του λιμενικού σώματος στην Ικαρία για τον εντοπισμό του 18χρονου Μιχάλη συνεχίζονται, από την παραλία Κυπαρίσσι στον Εύδηλο όπου βούτηξε χθες για μπάνιο μαζί μ έναν φίλο του μέχρι το Καραβόσταμο, η αγωνία των δικών του κορυφώνεται καθώς μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί κανένα του σημάδι.

Η μοιραία βουτιά και το πρόβλημα υγείας

Στο σημείο των ερευνών δίνεται μεγάλη μάχη από θαλάσσης και αέρος με την συμμετοχή ελικοπτέρων, προκειμένου να βρεθεί ο 18χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού, καθώς μαζί με την οικογένεια του ζουν στο χωριό Ακαμάτρα του δήμου Ευδήλου. Ο 18χρονος φαίνεται να αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα υγείας καθώς λαμβάνει αγωγή για νεανικό σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Ο νεαρός είχε επισκεφτεί την συγκεκριμένη παραλία μαζί μ έναν φίλο του. Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές καθώς στο νησί χθες επικρατούσε δυνατός αέρα με τα κύματα να ξεπερνούν τα 1,5 και 2 μέτρα, ωστόσο οι δυο νέοι πήραν την απόφαση να βουτήξουν.

Πολλά ρεύματα στην θαλάσσια περιοχή

Σύμφωνα με τους κατοίκους η παραλία σε μεγάλη απόσταση από την ακτή είναι σχετικά ρηχή, αλλά με πολλά ρεύματα. Τι ακριβώς συνέβη και πως τα δυο παιδιά παρασύρθηκαν από τα κύματα κανένας δεν γνωρίζει. Ο ένας από τους δυο μετά από μάχη με τα κύματα τα κατάφερε και βγήκε στην στεριά, ωστόσο όταν κατάλαβε πως είχε χάσει από το οπτικό του πεδίο τον φίλου του, άρχισε να φωνάζει το όνομα του από την μια και από την άλλη να καλεί σε βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Μάσκες FFP2 ανακαλούνται λόγω ακαταλληλότητας – Πετάξτε τες

Μίλτος Πασχαλίδης: «Να μάθετε στα αγόρια σας να μη γίνουν βιαστές και δολοφόνοι»

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2022-23: Όλα έτοιμα για να δοθούν τα voucher – Tι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι