Summer Brain Boosters Camp στο Eye Level: Για τα παιδιά που διασκεδάζουν μαθαίνοντας!

Δεν αγαπούν όλα τα παιδιά τον αθλητισμό. Δεν αντέχουν όλα να περνούν ατελείωτες ώρες τρέχοντας κάτω από τον καυτό ήλιο. Δεν διεγείρονται όλα με τον ανταγωνισμό, ούτε έχουν όρεξη να πλατσουρίζουν καθημερινά σε μια πισίνα. Για κάποια παιδιά ψυχαγωγία είναι η γνώση. Παιχνίδι είναι το ακόνισμα του νου και πραγματικά ευτυχισμένα νιώθουν, όταν βλέπουν πως οι προσωπικές τους, ξεχωριστές ικανότητες βρίσκουν την ανταπόκριση που τους αξίζει.

Σε αυτά τα παιδιά απευθύνεται το Summer Brain Boosters Camp που διοργανώνει το Eye Level στη Γλυφάδα. Το μοναδικό αυτό κέντρο μάθησης για παιδιά από 3 έως 16 ετών, το οποίο προσφέρει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές όλων των δεξιοτήτων, από τους πιο αδύναμους μέχρι τους πιο χαρισματικούς, δίνοντας έμφαση στη μοναδικότητα του καθενός, αλλά και στην εξατομικευμένη διδασκαλία.

Στο Eye Level θα βρεθούν οι μαθητές που θέλουν να αγαπήσουν τα μαθηματικά μέσα από το παιχνίδι και την κριτική σκέψη, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που θα καταλάβουν πόσο διασκεδαστκά μπορούν να γίνουν τα Αγγλικά όταν διδάσκονται με χαρά, αλλά και οι μικροί μελλοντικοί επιστήμονες που θέλουν να μάθουν… Κινέζικα!

Στο Summer Camp του Eye Level, ωστόσο, τα προγράμματα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά!

Τι θα κάνουν τα παιδιά στο Summer Brain Boosters Camp του Eye Level

Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου το Eye Level περιμένει παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών σε ένα πρωτότυπο, διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Σε αυτό τα παιδιά θα κάνουν μια βουτιά στον κόσμο της γνώσης και της δημιουργίας συμμετέχοντας σε ξεχωριστές δράσεις από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης!

Μαθηματικά κριτικής σκέψης, αγγλικά, τάγκραμ, γρίφοι, πειράματα, εκπαιδευτικές κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο Summer Brain Boosters Camp. Τα προγράμματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους προσφέρονται γνώσεις σε συνδυασμό με δημιουργικές στιγμές.

*Στο πλαίσιο προφύλαξης από τον κορoνοϊό, ο αριθμός των παιδιών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ EYE LEVEL

Εye Level είναι η ονομασία των κέντρων μάθησης του εκπαιδευτικού οργανισμού Daekyo International, η οποία έχει ένα δίκτυο κέντρων εξατομικευμένης διδασκαλίας για παιδιά 3 έως 16 ετών. Η φιλοσοφία του Eye Level συνοψίζεται ως εξής: κατάκτηση της γνώσης/μάθησης από την οπτική γωνία του μαθητή και όχι του καθηγητή, εξού και ο τίτλος “Eye Level, I am the key”.

Η ενισχυτική διδασκαλία απευθύνεται σε μαθητές όλων των δεξιοτήτων, από τους χαμηλόβαθμους που βελτιώνουν την επίδοσή τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση, μέχρι τους χαρισματικούς που «βαριούνται» τις απλές ασκήσεις και αναζητούν την ακαδημαϊκή πρόκληση και τα κίνητρα αριστείας.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι 1:1 εξατομικευμένη διδασκαλία για κατανόηση και εμπέδωση της ύλης ανεξάρτητα από τη σχολική βαθμίδα, καλές πρακτικές διαβάσματος για αποτελεσματική μελέτη με ταχύτητα και ακρίβεια στην επίλυση προβλημάτων, αυτοδυναμία και αυτοπεποίθηση κατά τη μαθησιακή διαδικασία με συνέπειες την αγάπη για το διάβασμα και τη δια βίου μάθηση!

Tα προγράμματα του Eye Level ξεκινούν με βασικές μαθηματικές έννοιες μέσω του PLAY MATH για τους μικρούς μας φίλους από 3 ετών.

Επίσης στο PRESCHOOL ENGLISH μπαίνουν οι βάσεις για την κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας με βασικές έννοιες και παιχνίδια. Για τα παιδιά από 5 ετών ξεκινά το κύριο πρόγραμμα MATHS που περιλαμβάνει τα βασικά μαθηματικά και τα μαθηματικά κριτικής σκέψης που τα οδηγεί μέχρι την ηλικία των 16 ετών σε ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης και ανακάλυψης των δυνατοτήτων του.

Αντίστοιχα στα 5 έτη ξεκινούν και τα προγράμματα ENGLISH και HAPPY TALK που ξεκινούν από βασικές έννοιες, αλφαβητικές γνώσεις και δεξιότητες μέχρι την ολοκλήρωση όπου το παιδί θα μπορεί να κατανοήσει περίπλοκα κείμενα, να γράψει εκθέσεις λογοτεχνικού περιεχομένου.

*Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την συμμετοχή των παιδιών στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη σχετική εμπειρία από την παγκόσμια μέθοδο του Eye Level.

 

Eye Level Glyfada

Αρχιπελάγους 41 Γλυφάδα

https://www.eyelevelglyfada.gr/

Επικοινωνία: 698 3083058- 2109633702