Δασκαλάκης: Η ανάρτηση για την «χειρότερη χρονιά της ζωής» και η υπόσχεση στην Τζωρτζίνα όταν χαροπάλευε

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, ενώ παράλληλα οι Αρχές ερευνούν και τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας.

Ένα από τα θέματα που συζητώνται έντονα είναι η “εξαφάνιση” του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που το τελευταίο διάστημα απουσιάζει ηχηρά από το προσκήνιο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον ίδιο τρόπο.

Iδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε μια παλαιότερη ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”. Σε αυτήν την ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη για την «χειρότερη χρονιά της ζωής» του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρεται στην γιορτή της Τζωρτζίνας και στις χαρές που του έχει δώσει από την γέννηση της η πρωτότοκη κόρη του, η οποία εκείνο το διάστημα ήδη είχε χάσει τις δύο αδελφές της και πλέον ήταν τετραπληγική.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος 7χρονου Mάριου: Υποψίες για νόσο των λεγεωνάριων – Τα συμπτώματα της ασθένειας των κλιμαστικών

Εκπ. Δούκα: Οι Ουκρανοί μαθητές του Νηπιαγωγείου γιόρτασαν την εθνική τους επέτειο με μια όμορφη τελετή παρουσία της υφ. Μιχαηλίδου

Πειραματικά σχολεία: Όταν ο κλήρος ΔΕΝ πέφτει στα αδέλφια η οικογένεια ταλαιπωρείται (ξανά)

Θρήνος στην Κατερίνη: «Έσβησε» ξαφνικά ο 18χρονος Νίκος