Αρχική InfoSchool Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας προσφέρει κοινωνικό έργο, συγκεντρώνοντας φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο

Σχολείο της Αθήνας προσφέρει κοινωνικό έργο, συγκεντρώνοντας φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο

Μια σπουδαία πρωτοβουλία μάθαμε ότι διοργανώνει το 40o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και πιστεύουμε ότι αξίζει τόσο να την προβάλλουμε όσο και να παρακινήσουμε και άλλα σχολεία να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Όπως ενημερωθήκαμε στο σχολείο μέχρι και τις 22 Μαρτίου θα συγκεντρώνονται φάρμακα προκειμένου να δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου Αλληλεγγύης Αθηνών. Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης Αθηνών το οποίο λειτουργεί σε εθελοντική βάση, παρέχει πρωτοβάθμια περίθαλψη και φροντίδα υγείας σε ανασφάλιστους πολίτες.

Δείτε το post του σχολείου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.