Συγκινεί το μήνυμα συμπαράστασης 14χρονου στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συγκινεί το μήνυμα συμπαράστασης 14χρονου στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που δημοσιοποίησε την τραγική ιστορία της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν σταματά να δέχεται μηνύματα συμπαράστασης. Η άτυχη γυναίκα, της οποίας το πρόσωπο έχει οριστικά παραμορφωθεί εξαιτίας επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, δεν σταματά να μάχεται. Σήμερα, βρίσκεται ξανά στο δικαστήριο, όπου καταθέτουν οι γιατροί της. Σκοπός να βγει το πόρισμα για την καταδίκη της εγκληματία.

Την ίδια ώρα, άτομα από όλη την Ελλάδα στηρίζουν την Ιωάννα, στέλνοντάς της προσωπικά μηνύματα.

“Με συγκλόνισε η ιστορία σου”

Μεταξύ αυτών και ένας 14χρονος, το μήνυμα του οποίου δημοσιοποίησε το θύμα μέσω story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα», ανέφερε το μήνυμα.

«Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες… Γιατί τα πράγματα είναι απλά», σχολίασε η 35χρονη. Είναι προφανές, ότι το να δέχεσαι συμπαράσταση ακόμα και από τα παιδιά σου προκαλεί χαρά και συγκίνηση.

Είναι επίσης προφανές, πως η ιστορία της Ιωάννας έχει αποτέλεσει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των εφήβων. Ας ελπίσουμε έστω η δικαστική διαμάχη να έχει αίσιο τέλος. Ας ελπίσουμε να μην αποτελέσει μόνο η Ιωάννα παράδειγμα προς μίμηση, αλλά να δώσει το καλό παράδειγμα και η ελληνική δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης

«Μικροί Αριστοτελικοί Περιπατητές»: Σχολικός τουρισμός στην γενέτειρα του φιλοσόφου

Κεραμέως: “Για τους εκπαιδευτικούς που δημιουργούν, εμπνέουν, καλλιεργούν την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση”