Συγκινητικό: Πώς κατάφερε ένας τυφλός πατέρας να “δει” το υπερηχογράφημα του μωρού του

Ένα μοναδικό δώρο δέχθηκε ο 26χρονος Νέιθαν από το Μανσφιλντ, ο οποίος είναι τυφλός, από μια καλή του φίλη, προκειμένου να “δει” το υπερηχογράφημα του μωρού του, το οποίο θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό η σύντροφός του.

Η εκπαιδεύτρια σκύλων Ντέμπ Φίσερ, χωρίς να έχει ιδέα από το ‘χόμπι’ αυτό, αποφάσισε να βοηθήσει το ζευγάρι, ώστε ο Νέιθαν να μπορέσει να δει το αγέννητο μωρό του και κατάφερε να αποτυπώσει το ακριβές υπερηχογράφημα σε ένα… κέντημα, το οποίο θα μπορούσε να “δει” με τα δάχτυλά του ο φίλος της!

Το απαιτητικό αυτό κέντημα της πήρε 40 ώρες για να το ολοκληρώσει. Ο Νέιθαν -ο οποίος έχασε την όρασή του όταν ήταν έξι ετών και παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα τυφλών της Αγγλίας- ένιωσε μεγάλη συγκίνηση όταν το πήρε στα χέρια του και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter, η οποία έγινε viral σε λίγα μόνο λεπτά!

«Πόσο απίθανο είναι αυτό; Σήμερα, δέχτηκα αυτήν την απίθανη έκπληξη. Είναι ένα κέντημα του υπερηχογραφήματος του 12 εβδομάδων αγέννητου παιδιού μας. Για πρώτη φορά, ως μέλλοντας μπαμπάς, μπορώ να σχηματίσω μια εικόνα του μωρού μέσω της αφής. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό» έγραψε στην ανάρτηση, ευχαριστώντας ξανά και ξανά τη φίλη του.

Τόνισε δε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ στη ζωή του ότι θα μπορούσε να σχηματίσει την εικόνα του γιου του.

πηγή: chad.co.uk