Έκκληση: Ανήλικη από τα Χανιά διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing και χρειάζεται τη βοήθειά μας για να χειρουργηθεί

Η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου με ανακοίνωση που εξέδωσε «απευθύνει έκκληση αγάπης και στήριξης της αγωνιώδους προσπάθειας νεαρής (ανήλικης) κοπέλας του τόπου να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να βγει νικήτρια.”

Η ανήλικη διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing

Προ ολίγων μηνών διαγνώστηκε με πολύ σοβαρής μορφής ασθένεια (σάρκωμα Ewing), που είναι μία σπάνια μορφή καρκίνου, με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει ο δικός της Γολγοθάς. Χημειοθεραπείες, αγωνία, δάκρυα, αναγκαστική μετοίκιση καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην Αθήνα της νεαρής ασθενούς και της μητέρας της για την αντιμετώπιση της ασθένειας, κ.ά.

Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι κύκλοι χημειοθεραπειών και πλέον επιβάλλεται να γίνει άμεσα μία ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει προγραμματιστεί εντός του μηνός Δεκεμβρίου σε Κλινική της Αθήνας.

Η επέμβαση αυτή προϋποθέτει ένα υψηλό κόστος, το οποίο υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ. Η οικογένεια της κοπέλας, (με δύο ακόμη ανήλικα παιδιά), που δια λόγους διακρίσεως και προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν κατονομάζεται, εκτός τον πόνο και την οδύνη της δοκιμασίας της υγείας του παιδιού της, έχει εξαντληθεί και οικονομικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την κοπέλα

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους, όσο και όποιο και αν είναι αυτό το ποσόν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εντεταλμένη της Ι. Μητροπόλεώς μας κ. Αντωνία Δαρατσιανού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2822022128, 2822022018, (εσωτ. 4, ώρες 09.00 – 13.00).

“Ελάτε, όλοι μαζί, αυτά τα Χριστούγεννα, να κάνουμε την αγάπη πράξη!», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ