Τα 5 trends στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν

Οι μόδες έρχονται και φεύγουν. Και ξανά έρχονται. Τη φετινή, λοιπόν, σεζόν τα κορίτσια της μόδας αποφάσισαν ότι θα δώσουν την ψήφο τους σε περισσότερες από μία τσάντες και τις έκαναν ήδη τάση!

Έτσι, ανάμεσα στις τσάντες που θα δεις πολύ να κυκλοφορούν και να φοριούνται φέτος είναι: α) οι basket bags (οι τσάντες που μοιάζουν με καλάθια), που είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι, β) οι τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες, που σίγουρα κάνουν εντύπωση και δεν περνούν απαρατήρητες, γ) οι backpacks, που ούτως ή άλλως παραμένουν στη μόδα, απλά αποκτούν κάθε φορά πιο νέα και μοντέρνα σχήματα, δ) οι χιαστί τσάντες, ιδανικές γι’ αυτή την εποχή και το καλοκαίρι, που φέτος μπορούν να φορεθούν ακόμα και δεμένες στη μέση για να κάνουν εντύπωση, ε) οι στρογγυλές τσάντες, που όσο πιο απλές τόσο πιο φινετσάτες και μοντέρνες!

Ρίξε μια ματιά στις τάσεις της σεζόν, πάρε ιδέες και αναζήτησε στις συλλογές των καταστημάτων τις τσάντες που σου ταιριάζουν, ανταποκρίνονται στο budget και πραγματικά αγάπησες!

1. Οι basket bags (τσάντες – καλάθια)

2. Οι τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr