«Τα Κακά Παιδιά»: Η πιο θεότρελη συμμορία ζώων έρχεται στους κινηματογράφους

«Τα Κακά Παιδιά»: Η πιο θεότρελη συμμορία ζώων έρχεται στους κινηματογράφους

Κανένας δεν απέτυχε τόσο πολύ προσπαθώντας να είναι καλός, όσο Τα Κακά Παιδιά.

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων των New York Times, η νέα κωμωδία δράσης της DreamWorks Animation, πραγματεύεται τη δράση μιας εγκληματικής συμμορία από ζωάκια που ζουν στην παρανομία και τα οποία θα επιχειρήσουν την πιο δύσκολη κομπίνα τους: να γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» – ο τολμηρός πορτοφολάς Mr. Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Mr. Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Mr. Shark, ο ευέξαπτος νταής Mr. Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Ms. Tarantula.

Αλλά όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, ένα αλλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί!

Στην πορεία, ωστόσο, ο Mr. Wolf αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι, λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά;

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου από την Tulip

Δείτε το τρέιλερ

Σκηνοθεσία:  Πιερ Περιφέλ
Βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Άαρον Μπλέιμπι της The Scholastic
Παραγωγοί: Ντέιμον Ρος, Ρεμπέκα Χάντλεϊ
Executive Producers: Άαρον Μπλέιμπι, Ίταν Κόχεν, Πάτρικ Χιουζ

Διαβάστε ακόμη: 

Γιατί οι ιπτάμενοι τάρανδοι που σέρνουν το έλκηθρο του Άη Βασίλη έχουν κόκκινη μύτη;

Yara: Η φρικτή δολοφονία της 13χρονης που συγκλόνισε τον κόσμο έγινε ταινία (βίντεο)

«Πού κρύβεται η Άννα Φρανκ;»: Ένα μάθημα Ιστορίας μέσα από ένα συγκλονιστικό animation