Χαρίστε στους αγαπημένους σας το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022 (εικόνες)

Χαρίστε στους αγαπημένους σας το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022 (εικόνες)

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το «Σωματείο-ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» βγάζει το δικό του γούρι για το 2022.

Το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και για το 2022, όπως κάθε χρόνο, είναι σχεδιασμένο από την Β’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, κυρία Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού.

Με κυρίαρχο στοιχείο το μάτι τα εξαιρετικά κομψά κοσμήματα – γούρια μπορούν να αποτελέσουν ένα καλαίσθητο δώρο για όλη τη χρονιά.

Το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2022

Για το 2022 το «Γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ» κυκλοφορεί σε τέσσερα πρωτότυπα χρώματα (χρυσό, μπλε, πράσινο, κόκκινο) και σε διαφορετικές εφαρμογές (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι, μπρελόκ, επιτραπέζιο γούρι).

Το γούρι της Ελπίδας, όπως και άλλες προτάσεις για δώρα και μια ποικιλία αξεσουάρ από το Σωματείο, μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop της «ΕΛΠΙΔΑΣ», eshop.elpida.org .

Μάλιστα, τα δωράκια και τα αξεσουάρ μπορούν να προσωποποιηθούν με τα ονόματα των αγαπημένων σας.

Επίσης, οι υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών του «ΕΛΠΙΔΑ Junior» μέσα σε καδράκια μπορούν να γίνουν το πιο αισιόδοξο δώρο για τις φετινές γιορτές.

Τέλος, το Ημερολόγιο «Οι μικροί ΜΕΓΑΛΟΙ Ήρωες της ΕΛΠΙΔΑΣ» με ζωγραφιές των μικρών μαχητών αποτελεί ένα ξεχωριστό συμβολικό δώρο για τη δύναμη που όλοι κρύβουμε μέσα μας.