Τα μοντέρνα προϊόντα της CBX είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε για την μεταφορά του παιδιού σας

Η νέα εμπορική συνεργασία της Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ με την εταιρεία CBX του ομίλου Good Baby, αποτελεί μία νέα επιχειρηματική κίνηση από μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η προώθηση και διάθεση ποιοτικών προϊόντων και συστημάτων βρεφικής μετακίνησης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το brand CBX έρχεται να δώσει καινοτόμες λύσεις και μοντέρνα προϊόντα στους σύγχρονους γονείς, οι οποίοι αναζητούν ιδέες που να ξεχωρίζουν για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, την εργονομία τους και την ποιότητά τους σε προσιτές τιμές. Η CBX ξεχωρίζει για τις επιλογές που προσφέρει σε καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε σε συνεργάτες και εμπόρους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Tzaferi 16 στην Αθήνα, όπου και παρουσιάστηκαν τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά και αυτά που αναμένεται να λανσαριστούν εντός του νέου έτους. Η εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ διανέμει εδώ και πάνω από 50 έτη την εταιρεία CHICCO στην Ελλάδα.

Η εταιρεία CBX διαθέτει είδη για την μεταφορά των παιδιών. Καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, αλλά και λίκνα. Συνδυάζουν όμορφο σχεδιασμό και κορυφαία ποιότητα φιλοδοξώντας τα προϊόντα να παραμείνουν σε προσιτές τιμές.