Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά ανακαλύπτουν το μαγικό κόσμο της ρομποτικής στα εργαστήρια της Υδρογείου (από 23/1)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν το μαγικό κόσμο της ρομποτικής στα εργαστήρια της Υδρογείου (από 23/1)

Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEM. Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός, συνεργασία, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο. Στα τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά δημοτικού (α'-στ') και παιδιά γυμνασίου. Ενάρξεις Νέων Τμημάτων: 23 Ιανουάριου 2017

Διάρκεια - Συχνότητα

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε εβδομάδα στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά, σε έναν εκπαιδευτικό πολυχώρο 400m2 από δύο ώρες δράσης. Η τμηματοποίηση των παιδιών γίνεται ηλικιακά. Η πρώτη περίοδος μαθημάτων θα διαρκέσει μέχρι 31 Μαΐου 2017.

Πού γίνονται τα μαθήματα

Η εκπαιδευτική ρομποτική Υδρόγειος βρίσκεται Παπαναστασίου 150 στην περιοχή Χαριλάου. Τα μαθήματα διεξάγονται από ειδικά καταρτισμένους εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά, παρέχοντας όλον τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Στα εργαστήρια του κέντρου Υδρόγειος τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ρομποτικής και STEM, να χρησιμοποιήσουν ειδικές εκπαιδευτικές πίστες καθώς και δομικά στοιχεία για την δημιουργία  κατασκευών. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει σενάρια που προάγουν την συνεργασία μεταξύ των παιδιών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων, την βιωματική μάθηση μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών σε πρωτότυπες, παιγνιώδης, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

ρομποτική

Με τι θα ασχοληθούν τα παιδιά;

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δημιουργήσουν σύνθετες κατασκευές, θα προγραμματίσουν σε ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και όλα αυτά με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλή διασκέδαση!!! Τα μαθήματα ακολουθούν το μοντέλο εκπαίδευσης S.T.E.Α.M. (Science, Technology, Engineering, Architecture Mathematics) το οποίο εντάσσει τα παιδιά με πρακτικό τρόπο στα συγκεκριμένα γνωστικά πεδία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ:

http://idrogios.com/robotiki-thessaloniki-idrogios

Υδρόγειος
Παπαναστασίου 150,
54249, Χαριλάου, Θεσ/νίκη
2310 328797 - Fax 2310 328898


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter