Τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα, γρήγορα και σωστά Γερμανικά με την υπογραφή του Goethe-Institut Athen

Η σχολική χρονιά ξεκινά και πολλοί γονείς επιλέγουν τα Γερμανικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα για τα παιδιά τους καθώς είναι μία από τις δέκα πιο ομιλούμενες γλώσσες παγκοσμίως.

Μάθε παιδί μου Γερμανικά

Το Goethe-Institut Athen είναι η καλύτερη επιλογή για να μάθει το παιδί σας Γερμανικά. Οι διδακτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται έχουν ως άξονα τον κόσμο των παιδιών και των εφήβων και στοχεύουν στην επιτυχία.

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι μαθητές προετοιμάζονται σωστά και με συνέπεια για τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά, εξασφαλίζοντας ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία σε παγκόσμια κλίμακα.

Η εκμάθηση Γερμανικών αποτελεί ταυτόχρονα  και διασκέδαση, αφού οι μαθητές έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τη γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό. Σημαίνει ακόμα πως μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκολίες που προσφέρει η τεχνολογία.

Πάμε «Goethe» και λέμε «Guten Morgen» με το καλημέρα

Άρτια εκπαιδευμένοι διδάσκοντες, σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, εντατική συμβουλευτική υποστήριξη, όπως και ένα ενιαίο σύστημα διάταξης των γλωσσικών τμημάτων σε όλο τον κόσμο, αποτελούν εγγύηση για γρήγορα αποτελέσματα και πρόοδο στην εκμάθηση της γλώσσας.

Οι διδάσκοντες βρίσκονται σε στενή επαφή με τους γονείς και είναι πάντα πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί τους και να τους ενημερώσουν για τη μαθησιακή πρόοδο των παιδιών τους.

Mάθημα σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες

Το Goethe-Institut Athen ανταποκρίνεται στα μέτρα που επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού και συμβάλλει έτσι στην αντιμετώπισή του. Με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση τυου ανώτατου δυνατού επιπέδου προστασίας  έχει εκπονηθεί και εφαρμόζεται σε όλους τους χώρους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ορθών πρακτικών υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα προστασίας θα βρείτε εδώ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Τμήματα Γερμανικών για παιδιά και εφήβους

Εγγραφές και Κατατακτήριο τέστ: 1-15/9

Έναρξη μαθημάτων: 26/9

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή  και επωφεληθείτε την έκπτωση στα δίδακτρα

10% έκπτωση για εγγραφές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει μέσω Webshop και πληρώστε τα δίδακτρα απ’ ευθείας και άνετα από το σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.goethe.de/athen ή απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γλωσσικού Τμήματος του Goethe-Institut Athen, Τηλ. 210 36 61 038

Goethe-Institut Athen

Ομήρου 14-16.  Αθήνα

210 3661000

Info-athen@goethe.de