Αρχική InfoMommy Νέα «Τα ροτβάιλερ κατακρεούργησαν το παιδί μου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα» κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου Στάθη

«Τα ροτβάιλερ κατακρεούργησαν το παιδί μου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα» κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου Στάθη

Σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε σήμερα  δικηγόρος της μητέρας του 5χρονου τον οποίον τραυμάτισαν θανάσιμα τα ροτβάιλερ στη Κοζάνη. Ο κ. Βρίκος  ότι η μητέρα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον παιδί της και μάλιστα της έκαναν ράμματα στο νοσοκομείο.

«Τα ροτβάιλερ κατακρεούργησαν το παιδί μου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα» ανέφερε η μητέρα στον ανακριτή, ισχυριζόμενη πως τα σκυλιά πρέπει να αφέθηκαν ελεύθερα από κάποιον ενήλικα. Η μητέρα θεωρεί ότι o γιος της δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην απελευθέρωση των σκυλιών εξαιτίας της απόστασης μεταξύ του σημείου που έγινε η επίθεση στον γιο της και του χώρου όπου φυλάσσονταν τα σκυλιά.  «Η υποψία της μητέρας είναι πως τα σκυλιά βγήκαν όταν κάποιος τα επισκέφθηκε, και δεν υπήρξε σωστό κλείσιμο της πόρτας», ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.