Τα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους της Ξένιας Καλογεροπούλου επιστρέφουν για 16η χρονιά και με μειωμένες τιμές

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά τα παιδιά μας έχουν ανάγκη για επικοινωνία, εκτόνωση και εκδήλωση όλων αυτών που νιώθουν και σκέφτονται. Το θέατρο αποτελεί πάντα έναν άριστο τρόπο για να το επιτύχουν αυτό, πόσο μάλλον όταν τα ηνία του κρατούν άνθρωποι με πολυετή εμπειρία και άριστες γνώσεις.

Τα θεατρικά εργαστήρια παιδιών και εφήβων της Ξένιας Καλογεροπούλου ξεκινούν σε λίγες ημέρες για 16η χρονιά (οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει) και αποτελούν την πιο εγγυημένη επιλογή για παιδιά που αγαπούν το θέατρο και την έκφραση μέση από το θεατρικό παιχνίδι.

Τα τμήματα φέτος θα είναι ολιγομελή, θα αξιοποιείται και η αυλή του χώρου, ενώ τα δίδακτρα φέτος θα έχουν έκπτωση 12%, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν οι ανάγκες των γονιών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Πέγκυ Στεφανίδου, Εκπαιδευτικός θεάτρου
(MΑ in Drama in Education), διευθύντρια  του Εργαστηρίου: “Το επίκεντρο της φιλοσοφίας μας παραμένει σταθερό: Η ανθρωπότητα στηρίζεται στις ιστορίες της, καταλαβαίνει τον κόσμο από τις ιστορίες, παρηγορείται μέσα στις ιστορίες και προχωρά.

Στο Εργαστήρι επιδιώκουμε να έχουμε  την ίδια αποστολή: να αναδεικνύουμε, να διερευνούμε, να μοιραζόμαστε, καθως βουτάμε βαθιά μέσα στις ιστορίες.”

Τα προγράμματα ξεκινούν από μέσα Οκτωβρίου έως τέλη Μαΐου με εξειδικευμένους δασκάλους εκπαιδευτικού δράματος και περιλαμβάνουν διαφορετικές ενότητες της καλλιτεχνικής αγωγής (λογοτεχνία, κινηματογράφος, κίνηση, κόμικς).

Οι ομάδες των παιδιών χωρίζονται ανά σχολικές τάξεις.

Νηπιαγωγείο-Α´& Β´Δημοτικού: 
Σάββατο 11.00-12.30
Κόστος: 570 EUR.
Εξοφλείται σε μηνιαίες δόσεις.

Γ´& Δ´Δημοτικού:
Σάββατο 12.45-14.45.

Ε´& ΣΤ´Δημοτικού-Α´Γυμνασίου:
Σάββατο 15.00-17.00.

Β´& Γ´Γυμνάσιου-Λύκειο:
Παρασκευη 19.00-21.00.
Υπέυθυνη του συγκέκριμενου Εργαστηρίου
είναι η  Σοφία Πάσχου (σκηνοθέτης, δασκάλα θεάτρου).

Κόστος: 615 EUR.
Εξοφλείται σε μηνιαίες δόσεις.

Εργαστήρι θεάτρου -Ξένια Καλογεροπούλου
Ναυάρχου Νικοδήμου 22 105 57, Αθήνα
Σταθμός Μετρό: Σύνταγμα
Σταθμός ΗΣΑΠ: Μοναστηράκι

Για πληροφορίες και εγγραφές:
Υπεύθυνη Γραμματείας: Αντωνία Βλάχου (6977843378)
info@ergastiritheatroukalogeropoulou.com
ωράριο γραμματείας (μόνο τηλεφωνικά): Δευτέρα έως Πέμπτη 11.00-14.00