Θα λιώσετε – Δείτε το τρυφερό βίντεο του Θοδωρή Αθερίδη με τον εγγονό του

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας ευτυχισμένος χαζοπαππούς και απολαμβάνει σαν μικρό παιδί το νέο του ρόλο. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός όταν είναι με τον εγγονό του Θοδωρή, τον γιο της κόρης του Φωτεινής απολαμβάνει να παίζει μαζί του και χαίρεται την κάθε στιγμή μαζί του.

Σχετικά άρθρα: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς – Η πρώτη φωτό του μωρού

Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος εγγονός του

Και αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε και στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram. Σε αυτό βλέπουμε τον εγγονό να προσπαθεί να μιλήσει και τον παππού του να τον ακολουθεί. Η χαρά, δε, του παιδιού είναι μεγάλη και η τρυφερή αυτή στιγμή έκανε τους followers του Θοδωρή Αθερίδη να «λιώσουν».

Στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο, έγραψε:

«Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο αναφορικά με την προγλωσσική φάση είναι ότι το βρέφος αποκτά πλήθος άλλων γνώσεων, παρόλο που η γλώσσα δεν είναι ακόμη εμφανής. Ο κόσμος έχει «νόημα» για το βρέφος πριν από την εμφάνιση της γλώσσας. Οι λέξεις έρχονται και προστίθενται πάνω σε αυτά τα υπάρχοντα αισθησιοκινητικά σχήματα.» Εμείς πάντως συνεννοηθήκαμε…..».

«Στον εγγονό μου έχω την χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του»

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Πρωινό είχε μιλήσει και για τον ερχομό του εγγονού του. Τότε, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δε μπαίνει θέμα συγκρίσεων.

Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου».

Οι υπέροχες αναρτήσεις της Φωτεινής Αθερίδου

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες ή βίντεο, με πρωταγωνιστή το γιο της, ο οποίος κάθε φορά «κλέβει» τις εντυπώσεις.