Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τρελαίνομαι με τις μάνες που σκοτώνουν τα παιδιά τους»

Θανάσης Κατερινόπουλος

Συγκινημένος για τον θάνατο του γιου του, Νώντα, εμφανίστηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο MEGA.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα χτυπήματα είναι χτυπήματα ζωής και δεν περνάνε ποτέ». Μάλιστα, εξοργίστηκε στην ιδέα ότι υπάρχουν γονείς που σκοτώνουν τα παιδιά τους, λέγοντας: «Απορώ και τρελαίνομαι όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Αυτό να μην συμβεί σε κανέναν, ποτέ».

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Παραιτήθηκα από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα σε κανέναν την ευκαιρία να με “παραιτήσει”. Στην κορυφή δεν φτάνει κανείς με μαχαιρώματα, στην κορυφή φτάνουν οι αετοί και τα σαλιγκάρια… γλείφοντας», αποκάλυψε.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του, Ράνια Σολιδάκη, και μίλησαν για τα 12 χρόνια κοινής ζωής, τις αδυναμίες τους και όλα όσα κάνουν ξεχωριστή τη σχέση τους.

«Όση ένταση και φόρτιση να έχει ο Θανάσης από όλη την ήμερα, δεν θα τη μεταφέρει καθόλου στο σπίτι. Μπορεί να τον νευριάσω κάνοντάς του κριτική για κάτι που δεν μου άρεσε. Όταν του μιλήσεις για παιδιά, επειδή έχει χάσει το παιδί του συγκινείται και μπορεί να κλάψει. Είναι δυνατός άνθρωπος αλλά δεν το δείχνει τόσο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράνια Σολιδάκη.

«Ο Θανάσης θα δακρύσει ακόμα και αν δει κάτι στην τηλεόραση, όπως και όταν βλέπει το “Famagusta”», συμπλήρωσε. «Έχει μία γυναίκεια διαίσθηση και μου λέει πού και τι να προσέξω», τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης:

Ιδιωτικά σχολεία για εμπρησμό: «Ένα μεγάλο πλήγμα όχι απλά για την ιδιωτική εκπαίδευση, αλλά και για κάθε έννοια ασφάλειας»

Κακοποιούσε σεξουαλικά επί πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Νύχτα εμπρησμών στου Ζωγράφου: Έκαψαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μηχανές