Θεσσαλονίκη: Μωρό 22 μηνών νοσηλεύεται με Covid-19 στο Ιπποκράτειο – Συγκλονίζει η νοσηλεύτριά του

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην πόλη την οποία ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει πιο ανελέητα, νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 6 παιδιά, από 22 μηνών έως 16 ετών. Σήμερα το πρωί, ολοκληρώνοντάς τη βάρδιά της, μία νοσηλεύτρια, βγαίνοντας από το εν λόγω νοσοκομείο μίλησε για μερικά λεπτά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με λόγια δραματικά.

Όπως είπε η γυναίκα, τελείωσε μία «δύσκολη και επικίνδυνη βάρδια», ωστόσο θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τις εθελόντριες νοσηλεύτριες που πήγαν στο Ιπποκράτειο από νοσοκομεία της Κρήτης για να συμβάλλουν στον αγώνα κατά της πανδημίας:

«Χαίρομαι για τις νοσηλεύτριες που ήρθαν από την Κρήτη και θα κάναμε και εμείς το ίδιο. Θα πηγαίναμε όπως έρχονται να μας βοηθήσουν κι εμάς, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, και πιστεύω και από τα υπόλοιπα νοσοκομεία, θα κάναμε και εμείς το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα παιδιά που νοσηλεύονται, η ίδια εξέφρασε τη χαρά της που το μόλις 22 μηνών μωρό, το οποίο μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο από τις Σέρρες ευτυχώς κατάφερε και δεν διασωληνώθηκε.

Στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αναμένονται ακόμα, με την διαδικασία της επίταξης, 40 νοσηλεύτριες, από την Πελοπόννησο, την Άρτα, τα Ιωάννινα και την Κομοτηνή.