Θεσσαλονίκη: Βίαζε επί 2 χρόνια την 9χρονη κόρη της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Την άφηναν βρώμικη και την έβαζαν να ζητιανεύει

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Καλαμαριά για την σύλληψη του 47χρονου ο οποίος κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία ο 47χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που αφορά τον κατά συρροή βιασμό της ανήλικης κόρης της πρώην συντρόφου του με την οποία διέμενε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά τη διετία 2017 και 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη κοπέλα είναι 15 χρονών σήμερα (γεννημένη το 2008).

Συνελήφθη για την κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Ο συλληφθείς διέμενε με την ανήλικη (ήταν σύντροφος της μητέρας της) στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2017 έως τα μέσα περίπου Απριλίου του 2018. Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες της Τρίτης 14-03-2023 στη Βόλβη τον 47χρονο, δυνάμει σχετικού εντάλματος Τακτικού Ανακριτή της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και προφυλακίστηκε δυνάμει παραγγελίας Εισαγγελέα Εφετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, 47χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη (κατά συρροή) και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν σχετική δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, που αφορούσε στη διάπραξη των ανωτέρω αδικημάτων σε βάρος ανήλικης, με την οποία ο συλληφθείς (σύντροφος της μητέρας της) διέμενε στην περιοχή της Καλαμαριάς από το έτος 2017 έως τα μέσα περίπου Απριλίου του 2018.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες της 14-03-2023 στη Βόλβη τον 47χρονο, δυνάμει σχετικού εντάλματος Τακτικού Ανακριτή της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και προφυλακίστηκε δυνάμει παραγγελίας κ. Εισαγγελέα Εφετών.»

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Τέμπη: “Φοβόμαστε να πούμε στα παιδιά τι έπαθε η μαμά, μην πούμε κάτι λάθος” – Μπαμπάς της 36χρονης Λένας Δουρμίκα

Γιατί απεργούμε μαμά; Απαντήστε στο παιδί με τη λέξη “Ουμπουντού” και αυτή την ιστορία