Θεσσαλονίκη: Τραγωδία – Κάηκε μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της – Ο μαρτυρικός θάνατος μέσα στο σπίτι

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία - Κάηκε μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία μητέρα ηλικίας 32 ετών και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 11 και 8 ετών.

Τρία άτομα βρήκαν φρικτό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία μητέρα ηλικίας 32 ετών και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 11 και 8 ετών.

Θρήνος για την νεαρή μαμά με τα 2 παιδιά της

Η νεαρή μαμά με τα 2 της παιδάκια βρήκαν μαρτυρικό θάνατο μέσα στις φλόγες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr  η μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, τυλίχθηκε στις φλόγες τη νύχτα και όλοι τους εγκλωβίστηκαν μέσα, καθώς κατέρρευσε η οροφή. Μάταια η μητέρα προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει από την πύρινη κόλαση τα παιδιά της. Η φωτιά εξαπλώθηκε ταχύτατα και οι τρεις θάνατοι ήταν μαρτυρικοί. Ο πατέρας που είναι οδηγός, έλειπε εκτός Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στη 01.40 από σόμπα και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλη την κατοικία. Οι πυροσβέστες εντόπισαν αργότερα τα δύο παιδιά νεκρά και απανθρακωμένα μέσα στο παιδικό τους δωμάτιο, ενώ τη μητέρα, που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, πίσω από την εξώπορτα της κατοικίας, μάλλον σε μια προσπάθεια της να την ανοίξει.

Περισσότεροι από 40 νεκροί το τελευταίο διάστημα από πυρκαγιές σε σπίτια

Ανησυχία προκαλούν τα συνεχή περιστατικά με θανάτους από πυρκαγιές σε σπίτια καθώς το τελευταίο τρίμηνο έχουμε θρηνήσει περισσότερους από 40 νεκρούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία οι πυρκαγιές προκαλούνται από αμέλεια ή από κακή χρήση θερμαντικών σωμάτων, τις μέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις ενέργειες μας. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη χρήση των θερμαντικών σωμάτων. Δεν τοποθετούμε τις ηλεκτρικές σόμπες πάνω σε χαλιά και σε καμία περίπτωση δεν στεγνώνουμε πάνω τους ρούχα.Τα τοποθετούμε σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μ. μακριά από υλικά που αναφλέγοντα και σε σημείο που δεν εμποδίζεται η διαφυγή μας.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Οι 30 κρίσιμες μέρες του 2021 που ερευνώνται – Η άγνωστη λεπτομέρεια “κλειδί” της υπόθεσης

Αγγελική Νικολούλη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας (video)

Αντιμετωπίστηκε με επιτυχία μία από τις πιο σοβαρές ορθοπρωκτικές παθήσεις γνωστή ως Κλοάκα σε κορίτσι 2 ετών