Θλίψη στο 6ο Δημοτικό Βριλησσίων για την απώλεια της αγαπημένης τους δασκάλας

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική και η μαθητική κοινότητα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της δασκάλας Γεωργίας Σαρρή. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για την εξαιρετική εκπαιδευτικό που ήταν υπόδειγμα ήθους και αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς μαθητές που βρέθηκαν υπό την καθοδήγησή του.

Ραγίζει καρδιές το “αντίο” στην αγαπημένη δασκάλα

Βαθιά θλίψη χτύπησε το σχολείο μας, όταν το πρωί πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή η συνάδελφός μας Γεωργία Σαρρή.

35 χρόνια υπηρεσίας στην Εκπαίδευση δίδασκε γνώσεις και ανθρωπιά!

19 χρόνια στο σχολείο μας στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων!

Το δεύτερο σπίτι της! Η οικογένειά της…

Μια συνάδελφος που άφησε το στίγμα της!

Εκπαιδευτικός με συνέπεια! Με μεράκι! Με όραμα! Με ιδανικά ! Με αξίες! Με ήθος! Μια αγκαλιά για όλα τα παιδιά! Σε όλα άφηνε ένα κομμάτι απ’ την ψυχή της…

Τον τελευταίο χρόνο υποδιευθύντρια με κύρια χαρακτηριστικά την οργάνωση, την συνέπεια, την ευθύτητα του λόγου της, την αγάπη της για το σχολείο, την αγάπη της για το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Άνθρωπος με αστείρευτη δίψα για τη ζωή, πάντα χαμογελαστή, με μεγάλη καρδιά, φωτεινή, γενναιόδωρη με όλους, με απλωμένο το χέρι στον συνάδελφο, στον γονέα, στο παιδί.

Η ώρα αυτή είναι δύσκολη… Ο πόνος βαρύς κι ασήκωτος. Είναι οδυνηρό για όλους μας να αποδεχτούμε και να ζήσουμε μ΄ αυτή την απώλεια. Όμως η Γεωργία μας αγαπούσε τη ζωή και με την εξαιρετική ευαισθησία της καθώς και την γλυκιά κουβέντα και ενίσχυση στον καθένα μας, μας παροτρύνει να συνεχίσουμε…

Έδωσε μεγάλη μάχη τον τελευταίο χρόνο. Δεν φοβόταν! Αγωνιζόταν καθημερινά! Αυτό είχε μάθει από τα παιδικά της χρόνια! Μαχητές όμως δεν είναι πάντα αυτοί που νικούν, αλλά αυτοί που μάχονται! Και η Γεωργία μας με αυτοπεποίθηση, με χαμόγελο, με υπερηφάνεια αγωνίστηκε.

Σε ανάμνησή της θα έχουμε την πορτοκαλιά και τη λεμονιά που είναι φυτεμένες έξω από το γραφείο μας. Τις φρόντιζε, τις καμάρωνε όταν έβγαινε το άνθος τους, τις σκάλιζε ,τις πότιζε Είχε μεγάλη αγάπη για τα λουλούδια!

Θα συνεχίσουμε εμείς να τις φροντίζουμε και θα σε θυμόμαστε γλυκιά μας Γεωργία…

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχόμαστε ο Θεός να την αναπαύσει και η Παναγία να την έχει στην αγκαλιά της !

Θα λείψει σε όλους μας η αγάπη της!

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στον Μιχάλη συνάδελφο εκπαιδευτικό και στα παιδιά της τον Γιάννη και την Αθηνά που ήταν μαθητές του σχολείου μας.

Ας αναπαυθεί η ψυχή της ειρηνικά.

Καλή Ανάσταση πολυαγαπημένη μας Γεωργία!

Θα σε θυμόμαστε με αγάπη…

Διαβάστε επίσης:

H τέλεια βόλτα με τα παιδιά! Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους (24-25/9)

O Δ. Παπανικολάου στο Infokids.gr: “Καλούμε τα παιδιά με αυτισμό στον ομαδικό αθλητισμό και τους δημόσιους φορείς να τα στηρίξουν”

“Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου”: Το μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη αναβιώνει στο Θέατρο Κ. Βασιλάκου_ Μαριάννα Τόλη (από 4/10)

«Έναν βράχο τον έριξε κάτω ένα ποδήλατο. Δεν τα κατάφερε ο λεβέντης μου»: Την Παρασκευή η κηδεία του 15χρονου Λάμπη