Θρήνος για τη 12χρονη Σωτηρία – Οι τοξικολογικές και ο γονιδιακός έλεγχος θα δείξουν τα αίτια της τραγωδίας

Βουβός θρήνος και θλίψη έχουν σκεπάσει την τοπική κοινωνία της Αγυιάς Πάτρας  για τον  θάνατο της 12χρονης Σωτηρίας που “έσβησε” αιφνίδια από ανακοπή καρδιάς.

«ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό γλυκομίλητο κορίτσι δεν είναι πια στη ζωή. Το μοναχοπαίδι της οικογένειας πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων και οι γονείς της βυθίστηκαν στο πένθος.

Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι τους στην οδό Μόρνου και όπως έγινε γνωστό το άτυχο κορίτσι δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα.

«Δεν υπήρχε, ήταν ένας άγγελος. Αυτό το παιδί άδικα έφυγε … Για τους γονείς, τίποτα δεν έχω να πω γι’ αυτούς, βιοπαλαιστές για να μεγαλώσουν αυτό το παιδί πάρα πολύ δύσκολα», είπε κλαίγοντας μια γειτόνισσα της χαροκαμένης οικογένειας.

Οι τοξικολογικές και ο γονιδιακός έλεγχος θα δείξουν γιατί έφυγε ξαφνικά η 12χρονη Σωτηρία

Τις απαντήσεις από τα δείγματα που έχουν σταλεί στο Ωνάσειο καρδιοθωρακοχειρουργικό κέντρο προκειμένου να γίνει έλεγχος γονιδίου αιφνίδιου θανάτου αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις περιμένει πλέον η οικογένεια της 12χρονης Σωτηρίας και οι γιατροί της Πάτρας για να δοθούν απαντήσεις για τον αδόκητο χαμό του κοριτσιού την περασμένη Πέμπτη στην Αγυιά.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Αστυνομία αποδίδει το τραγικό συμβάν σε παθολογικά αίτια. Από το 1ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών που διενεργείται προανάκριση ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους γονείς και από τους γιατρούς, οι οποίοι έχουν περιγράψει επακριβώς όλα όσα συνέβησαν και ιδίως την τιτάνια προσπάθεια που έγινε για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση του παιδιού τόσο από τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σπίτι όσο και από τους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσόζη: Η πολύτεκνη μητέρα «Ράμπο» των φυλακών μιλάει στο infokids

Γιορτή της Μητέρας: 4 μαμάδες που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του Infokids.gr

Καλά τα νέα για τον 17χρονο Βασίλη που διασωληνώθηκε αφού τον πάτησε αγέλη αλόγων μετά από τροχαίο