Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” από κορωνοϊό 48χρονος πατέρας δύο παιδιών

Θρήνος στην Πάτρα: "Έφυγε" από κορωνοϊό 48χρονος πατέρας δύο παιδιών

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας στο άκουσμα της είδησης ότι ο 48χρονος Παναγιώτης Λάζαρης, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη μάχη με τη ζωή, έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό.

Ο 48χρονος πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας «Αχαιός» της Αιγιάλειας τις τελευταίες 10 μέρες νοσούσε και η κατάσταση της υγείας του δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας αναφέρει το thebest.gr.

Η πορεία της υγείας του

Ο μπαμπάς του Χρήστου και της Κατερίνας για εννέα ημέρες δεν είχε συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Μετά την 9η μέρα όμως, πήγε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν μπόρεσε να βελτιωθεί.

Το αποχαιρετιστήριο της Εθελοντικής Ομάδας που προέδρευε

«Μαύρη ημέρα σήμερα για την οικογένειά του ΑΧΑΙΟΥ. Σήμερα έφυγε για το αιώνιο ταξίδι ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Λάζαρης. Η καρδιά και η ψυχή της ομάδας, θα μας προσέχει από εκεί ψηλά , παρέα με τον Πατέρα της ομάδας Αντώνη. Φίλε Πάνο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Μαρία, Χρηστάρα, Κατερινάκι μας τα μέλη της ομάδας θα είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια σας , καλό κουράγιο και δύναμη».

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Καραβάτου και η κόρη της κόλλησαν… ψείρες! (φωτο)

Την Δευτέρα θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς – Πώς θα γίνει ο αγιασμός

«Η μετάλλαξη Δέλτα πληγώνει και τα παιδιά»: Το νέο video για τον εμβολιασμό παιδιών από 12 ετών