Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της Τζωρτζίνας – Ειδική γραφολόγος αναλύει τα συναισθήματα της 9χρονης

Το πανελλήνιο με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των 3 κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Τέσσερις και πλέον μήνες από τη στιγμή που η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας, διαπιστώνονται λάθη, παραλείψεις και ένα γενικότερο μπάχαλο που πυροδοτεί αντιδράσεις.

Mάλιστα πολύς λόγος γίνεται για ένα σημείωμα που φέρεται να είχε γράψει η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα περιγράφει τη μητέρα της «κακιά», λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι «εγωίστρια», όπως αναφέρει το Star που δημοσίευσε τις σημειώσεις της 9χρονης. «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» φέρεται να γράφει η Τζωρτζίνα βάζοντας Χ στην καρδιά που είχε ζωγραφίσει.

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της Τζωρτζίνας

Η δικαστική γραφολόγος, Γκιουλίνα Δασκαλοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Live News» αναλύοντας ένα από τα πολλά σημειώματα της Τζωρτζίνας.

Αρχικά, εξήγησε πως ένα παιδί γύρω στα 6 έτη, έχει ανοργάνωτη γραφή, πράγμα που σημαίνει ότι ανά 6μηνο η ψυχοπνευματική του ανάπτυξη αλλάζει. Επομένως, τόνισε πως τα δείγματα τα οποία θα εξεταστούν θα πρέπει να είναι της ίδιας χρονικής περιόδου.

Αναφορικά με το σημείωμα, όπου η 9χρονη μιλά για την γιαγιά της δείχνει πως το παιδί είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση, «πράγμα που ενδεχομένως σημαίνει πως πέρναγε καλά με τη γιαγιά της».

Στα υπόλοιπα σημειώματα, η κ. Δασκαλοπούλου εκτιμά πως το παιδί εμφανίζει άγχος και θλίψη.

Διαβάστε επίσης:

Ο μαθητής του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Χαλκίδας πήρε υποτροφία από κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο!

8 animation ταινίες… βγαλμένες από τη θάλασσα για να τις δείτε το καλοκαίρι με τα παιδιά

Ο καλοκαιρινός κίνδυνος με το καροτσάκι του μωρού που κάθε μαμά πρέπει να γνωρίζει