Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Τι πρέπει να ξέρετε για τη χρήση της πιπίλας όταν κοιμάται το μωρό

Τι πρέπει να ξέρετε για τη χρήση της πιπίλας όταν κοιμάται το μωρό

Σύμφωνα και με τις πιο πρόσφατες συστάσεις της Αμερικανικής Παιδιατρικής Ακαδημίας σχετικά με τον ύπνο των νεογνών και των βρεφών, οι συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι & στην οικογένεια επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα του ύπνου τους. Πολλά παιδιά σε αυτήν την ηλικία χρησιμοποιούν πιπίλα κατά τη διάρκεια του ύπνου, αυτό όμως, είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Η χρήση της πιπίλας στα βρέφη

    • Η πιπίλα ενδείκνυται να προσφέρεται τόσο κατά τον νυχτερινό ύπνο όσο και κατά τη διάρκεια των μικρής διαρκείας διαστημάτων ύπνου μέσα στην ημέρα.
    • Όταν το νεογνό ή το βρέφος δεν την επιθυμεί, ενδείκνυται να μην εκβιάζεται. Αν στη διάρκεια του ύπνου την αφήνει, δεν την επανατοποθετούμε στο στόμα.
    • Η πιπίλα δεν πρέπει ποτέ να περνά με κορδόνι από το λαιμό, ενώ κατά τη διάρκεια του ύπνου δεν πρέπει να προσαρμόζεται στα ρούχα του μωρού.
    • Να μη προσαρμόζονται στον κρίκο της πιπίλας μικρά αντικείμενα, όπως κουκλάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.