Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Δείτε τις αντιδράσεις παιδιών στην Αμερική που δοκιμάζουν ελληνικά φαγητά

Δείτε τις αντιδράσεις παιδιών στην Αμερική που δοκιμάζουν ελληνικά φαγητά

Τα παιδιά είναι οι πιο αξιόπιστοι κριτές. Ειλικρινή, χωρίς περιστροφές, δεν διστάζουν να πουν πάντα την αλήθεια, ακόμη κι αν πληγώνει.

Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε μία εκπομπή από μία σειρά, οι παραγωγοί της οποίας σκέφτηκαν να καταγράφουν τις αντιδράσεις των παιδιών ενώ δοκιμάζουν τοπικές συνταγές από διάφορες χώρες. Πώς αντιδρά λοιπόν ένα παιδί σε όλες τις παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές όπως για παράδειγμα, οι μελιτζάνες παπουτσάκια;

Το κανάλι του YouTube, React, συνηθίζει τις δοκιμές σε παιδιά και εφήβους από τις ΗΠΑ, με ευφάνταστες ιδέες. Είτε είναι σνακ από την Πολωνία, είτε τυριά από διάφορες χώρες του κόσμου, είτε vegan γεύματα, οι δοκιμαστές χαρίζουν άπειρο γέλιο.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουν να πουν για την παραδοσιακή κουζίνα μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.