Την τσίμπησαν μέλισσες, άφησε το καρότσι και πνίγηκαν τα δίδυμα αγοράκια της…

Αδιανόητη τραγωδία στην Αριζόνα των ΗΠΑ – Τα άτυχα παιδιά ηλικίας μόλις 18 μηνών έχασαν τη ζωή τους όταν η μαμά τους δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών και το καρότσι στο οποίο μετέφερε τα δίδυμα έπεσε σε αρδευτικό κανάλι
Τραγική κατάληξη είχαν δύο δίδυμα αγοράκια ηλικίας μόλις 18 μηνών, τα οποία ενώ βρίσκονταν στο καροτσάκι τους έπεσαν σε αρδευτικό κανάλι στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η μητέρα τους ενώ έκανε τζόγκινγκ και έσπρωχνε το καρότσι δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό συμπαρασύροντας και τα δύο παιδιά.

Το δίκτυο KSWT αναφέρει πως το καροτσάκι με τα δίδυμα βυθίστηκε, ενώ η μητέρα κατάφερε να διασωθεί.

Μία ώρα χρειάστηκαν οι διασώστες για να εντοπίσουν τους μικρούς Μαρκ και Αλέξις Κέσλαρ που μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γιούμα, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να μπορέσουν να προσφέρουν την βοήθειά τους καθώς τα παιδιά ήταν ήδη νεκρά.

Οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν το δόλο, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τραγικό δυστύχημα.
Επισημαίνεται πως στην περιοχή συχνάζουν γονείς που κάνουν βόλτες με τα παιδιά τους, αλλά και πολίτες που επιλέγουν το σημείο για να τρέξουν.

Στο μεταξύ, φίλη της οικογένειας ξεκίνησε έρανο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για να καλυφθούν τα έξοδα για την κηδεία των παιδιών, συγκεντρώνοντας πάνω από 20.000 δολάρια μέσα σε λίγες ημέρες.

Πηγή: dailymail.com