Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορίνθου μεταμορφώθηκε σε μια όαση χρωμάτων!

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορίνθου μεταμορφώθηκε σε μια όαση χρωμάτων!

Η Vivechrom, στο πλαίσιο του προγράμματος για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσέφερε τα χρώματα για τη μεταμόρφωση των εξωτερικών κτηρίων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορίνθου (ΕΕΕΕΚ).

Η Vivechrom μεταμορφώνει το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορίνθου

Η δράση έλαβε χώρα από τις 9 – 15 Μαρτίου στο πλαίσιο του προγράμματος της UrbanAct “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια”, όπου ο καλλιτέχνης Kez με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών του εργαστηρίου μετέτρεψαν το σχολικό περιβάλλον σε έναν πολύχρωμο καμβά παραπέμποντας σε ένα φυσικό τοπίο γεμάτο έντονα χρώματα.

Το άλλοτε γκρίζο και άχαρο σχολικό κτίριο έδωσε τη θέση του σε σχολείο γεμάτο φωτεινά χρώματα και με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας.

Γιατί όταν το σχολικό περιβάλλον είναι ευχάριστο, οι μαθητές απολαμβάνουν τη διδασκαλία σε όμορφες πολύχρωμες αίθουσες και μαθαίνουν να αγαπούν το σχολείο τους όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί αυτά τα συναισθήματα τους δημιουργούνται όταν αντικρίζουν ένα καθαρό και καλαίσθητο κτίριο με όμορφες εικαστικές παραστάσεις να δεσπόζουν επιβλητικά σε διάφορες γωνιές της σχολικής μονάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εικαστική μεταμόρφωση του σχολείου

 

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παπανικολάου: “Το Ίδρυμα Vodafone εστιάζει στις ψηφιακές δεξιότητες εκπαιδευτικών και μαθητών”

Εξαλλος ο πατέρας της Καρολάιν με την πρώην δικηγόρο του Αναγνωστόπουλου – Oι ατάκες φωτιά εναντίον του

Κύκλωμα μαστροπείας: Αυτός είναι ο 24χρονος που εξέδιδε τη 14χρονη – Ήταν τρόφιμος της «Κιβωτού»

 

Ροή Ειδήσεων