Αρχική Νέα Το Infokids.gr διασκεδάζει στο Volta Fun Town στο Avenue Mall (Extra Channel, 5/9)

Το Infokids.gr διασκεδάζει στο Volta Fun Town στο Avenue Mall (Extra Channel, 5/9)

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και οι οικογένειες επέστρεψαν στις βάσεις τους, αναζητώντας διασκεδαστικούς τρόπους στην πόλη για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους! Το Infokids.gr ανακάλυψε τον ιδανικό προορισμό που προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!

Ο λόγος για το πάρκο ψυχαγωγίας Volta Fun Town στο Avenue Mall στο Μαρούσι που διαθέτει πλήθος δραστηριοτήτων, οι οποίες θα απασχολήσουν τα παιδιά μέχρι την επιστροφή στα θρανία! Οι γονείς μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, όσο τα παιδιά τους θα παίζουν με ασφάλεια, και όλη η οικογένεια θα είναι ευχαριστημένη!

Σήμερα στις 18:55 το απόγευμα, στο 5λεπτο για το παιδί και τους γονείς που φιλοξενείται στη συχνότητα του Extra Channel, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα άκρως περιεκτικό ρεπορτάζ αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Volta Fun Town στο Avenue Mall στο Μαρούσι.

Συντονιστείτε απόψε στις 18:55 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter