Το ξέσπασμα της Νένας Χρονοπούλου για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από τον πατέρα της

Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας στην Αγία Βαρβάρα από τον ίδιο τον πατέρα της. Ως μητέρα κι εκείνη παιδιού με αναπηρία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και συμπαραστέκεται με τα λόγια της στη μητέρα του μικρού κοριτσιού, αλλά και σε όλους τους γονείς παιδιών ΑμεΑ.

«Τα παιδιά ήταν δύο, αλλά το αγοράκι δεν το πείραξε. Το κοριτσάκι το έπνιξε δίχως δεύτερη σκέψη, με τέτοια ανατριχιαστική ευκολία, που προσωπικά δεν με πείθει ότι του προέκυψε εκείνη τη μοιραία στιγμή. Ήταν ενοχλητική η Στελλίτσα για εκείνον. Ήταν παιδί με δυσκολίες. Χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα και αβάσταχτα έξοδα. Είχε πολλαπλές απαιτήσεις η ζωούλα της, αλλά το πιθανότερο για εκείνον είναι πως δεν είχε μέλλον. Ήταν βάρος…

Αυτή είναι η αλήθεια που όλες εμείς οι μαμάδες παιδιών ΑμεΑ φοβόμαστε: Τι θα γίνουν τα παιδιά μας όταν εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε εκεί. Ήταν κι εκείνη μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, ήταν κι εκείνη τελικά ολομόναχη.

Πόσα παιδιά ακόμα θα φύγουν με ολέθριο τρόπο γιατί κάποιος ντρέπεται που είναι γονιός τους; Βγάλτε τα παιδιά σας έξω στην κοινωνία, αγαπήστε τα και να είστε σίγουροι πως θα γίνουν πολύ καλύτερα στην υγεία τους, γιατί η αγάπη είναι ο κορυφαίος γιατρός! Δεν είναι μιάσματα. Το παιδί σου δεν διάλεξε την αναπηρία του. Αν σε κάνει να ντρέπεσαι, τότε είσαι ελάχιστος και δεν αξίζει να είσαι γονιός του. Η ντροπή που νιώθεις για το παιδί σου ΑμεΑ είναι προσωπική σου αναπηρία».