“Το Μαγικό Καραβάκι”: Μια παράσταση για λιλιπούτειους θεατές στο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet” (από 7/11)

"Το Μαγικό Καραβάκι": Μια παράσταση για λιλιπούτειους θεατές στο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet” (από 7/11)

“Το Μαγικό Καραβάκι” είναι η νέα κουκλοθεατρική παράσταση για παιδιά από 1,5 έως 4 ετών που θα παίζεται κάθε Κυριακή από τις 7 Νοεμβρίου στο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet” .

Η υπόθεση της παράστασης

"Το Μαγικό Καραβάκι": Μια παράσταση για λιλιπούτειους θεατές στο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet” (από 7/11)

Μια φορά κι έναν καιρό, στην άκρη της θάλασσας ζούσε ένα μικρό κορίτσι, που το έλεγαν Θαλασσίνα. Έπαιζε με τα κύματα, τα βότσαλα, την άμμο και τον αέρα, ώσπου μια μέρα έφτιαξε ένα μικρό καραβάκι! Έγιναν οι καλύτεροι φίλοι, ώσπου μια νύχτα το Καραβάκι είδε ένα μαγικό όνειρο για την ομορφιά του κόσμου μας και αποφάσισε να φύγει ένα ταξίδι! Απίθανες περιπέτειες, παιχνίδι, μουσική και μαγικές εικόνες περιμένουν τους πιο μικρούς θεατές, που μαζί με το Μαγικό Καραβάκι θα κάνουν αυτό το ταξίδι, παίζοντας, συμμετέχοντας, μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα και γνωρίζοντας την υπέροχη τέχνη του θεάτρου!

Διάρκεια: 40’

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ το άτομο

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Παίζουν: Ιρίνα Μπόικο, Θωμάς Αντωνόπουλος

Μια μαγική παράσταση για παιδιά 1,5 – 4 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, Θέατρο Σκιών, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών

Πότε: Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 11

Προπώληση:Viva.gr
https://www.viva.gr/tickets//theater/magiko-karavaki

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “White Puppet”

Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο

211-8009838