Αρχική InfoDad Το ωραιότερο παιδικό τραγούδι «Για τον Πατέρα» απέκτησε το δικό του υπέροχο animation!

Το ωραιότερο παιδικό τραγούδι «Για τον Πατέρα» απέκτησε το δικό του υπέροχο animation!

Όσοι έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας και… είστε και κάπως μουσικόφιλοι, το πιθανότερο είναι ότι το γνωρίζετε: Ο λόγος για το υπέροχο τραγούδι «Για τον Πατέρα» που ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και περιλαμβάνεται στο cd του Γιώργου Χατζηπιερή «Η επιστροφή του τεμπέλη δράκου» (2009).

Αν έχετε προσέξει τους στίχους του, θα συμφωνήσετε, ότι μεταφέρει εξαιρετικά τρυφερά μηνύματα, αφού ένα μικρό κοριτσάκι -με τη μελιστάλαχτη φωνή της Ελευθερίας- απευθύνεται στον μπαμπά του, λέγοντάς του:

«Θα σου χαρίσω ένα φιλί, θα σου πω μια καλημέρα,

αγαπημένε μου πατέρα...

Θα με κρατήσεις αγκαλιά, τα μαλλιά θα μου χαϊδέψεις

κι ό,τι σου πω, θα το πιστέψεις...»

Το όμορφο αυτό τραγούδι, λοιπόν, απέκτησε μόλις πριν από 3 ημέρες το δικό του video clip-animation, με όμορφες καθημερινές στιγμές ενός μπαμπά και μιας κόρης, σε σχέδιο Γιώργου Τσαγγάρη, γνωστού από την οργάνωση του διεθνούς φεστιβάλ animafest στην Κύπρο.

Απολαύστε το!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.