Ο μπαμπάς μου, ο Αλέξης: Η άλλη πλευρά του πρωθυπουργού σε… παιδικό πάρτι!

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από πρωθυπουργός της χώρας είναι και μπαμπάς δυο αγοριών οπότε προσπαθεί να ξεκλέψει ελεύθερο χρόνο από το φορτωμένο του πρόγραμμα ώστε να περνά στιγμές με τα παιδιά του.

Κάπως έτσι την περασμένη εβδομάδα μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα έδωσαν το παρών σε παιδικό πάρτι φίλου των Φοίβου- Παύλου και Ορφέα – Ερνέστο. Ο συμμαθητής των αγοριών από τη Σχολή Χιλλ γιόρτασε τα γενέθλιά του σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Θυμάρι (επί της λεωφόρου Λαυρίου – Σουνίου).

Μάλιστα, σε φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η εφημερίδα Αποκαλυπτικά φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας στην αυλή του σπιτιού κατά τη διάρκεια του πάρτι. Με καλοκαιρινή διάθεση και ιδιαίτερα άνετος με τους υπόλοιπους γονείς των παιδιών εμφανίστηκε με χαλαρό μπλουζάκι και βερμούδα ενώ φορούσε crocs. Ο πρωθυπουργός ξεδίπλωσε μια άλλη πτυχή της καθημερινότητάς του, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια που επιβάλλει το πρωθυπουργικό πρωτόκολλο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έπαψε να ασχολείται διαρκώς με το κινητό του αφού ενόσω διεξάγοταν το πάρτι βρίσκονταν σε κομβικό σημείο οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Σκοπιανού.