Αρχική InfoMommy Σχέσεις Το συγκινητικό post αυτής της μαμάς αποδεικνύει ότι για τις κόρες μας θα είμαστε πάντα... βασίλισσες!

Το συγκινητικό post αυτής της μαμάς αποδεικνύει ότι για τις κόρες μας θα είμαστε πάντα... βασίλισσες!

Έχουν υπάρξει φορές που νιώθετε άσχημα, ικανές για ελάχιστα πράγματα, κουρασμένες και χωρίς καμιά θέληση για ζωή και κίνηση; Αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε πράγματα μηχανικά, χωρίς όρεξη και ζωντάνια;

Αν ναι, διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση από μία μαμά, της οποίας η κόρη της έδωσε ένα πολύ δυνατό, αλλά και όμορφο μάθημα!

Η μαμά με κωδικό όνομα στο Facebook “The Thinking Branch”, ανήρτησε μία συζήτηση που είχε με την κόρη της και ο διάλογος αυτός έγινε σχεδόν αμέσως viral.

Διαβάστε, λοιπόν, γιατί για τις κόρες μας θα είμαστε πάντα οι βασίλισσές τους

«Η κόρη μου: Μαμά, ποια είναι η αγαπημένη σου πριγκίπισσα;

Εγώ: Μου αρέσει πολύ η Belle (Πεντάμορφη) και μετά η Άριελ.

Εκείνη: Εμένα η Έλσα, η Άννα και η Belle. Και μετά η Βαϊάννα, η Ραπουνζέλ και η Σοφία.

Εγώ: Αυτές είναι πολλές πριγκίπισσες!

Εκείνη: Ξέρεις ποια είναι η αγαπημένη μου βασίλισσα;

Εγώ: Ποια;

Εκείνη: ΕΣΥ! Εσύ είσαι η αγαπημένη μου βασίλισσα!

Ίσως σκέφτηκε ότι αυτή κορδέλα που φορώ στο κεφάλι μου πολύ συχνά, για να μην με ενοχλούν τα μαλλιά μου είναι ένα στέμμα. Και ίσως και εγώ θα έπρεπε να αρχίσω να την  αντιμετωπίζω ως τέτοια.

Επειδή, η ψυχή μου θα ένιωθε πολύ διαφορετικά αν σταματούσα να με κοιτάζω στον καθρέφτη και να σκέφτομαι ότι είμαι “αυτή η μαμά”, η οποία δεν προσπαθεί πολύ για την εμφάνισή της. Ίσως, πρέπει να αρχίσω να με κοιτάζω σαν την βασίλισσα που βλέπουν τα παιδιά μου και να μου θυμίζω να μου συμπεριφέρομαι ως τέτοια!».

Δείτε την πρωτότυπη ανάρτηση


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.