Το βίντεο «μαγειρικής» που θα σας πείσει να μην αφήνετε ΠΟΤΕ μόνα τα παιδιά στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι

Το βίντεο «μαγειρικής» που θα σας πείσει να μην αφήνετε ΠΟΤΕ μόνα τα παιδιά στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έφτασε, οι θερμοκρασίες καθώς περνούν οι ημέρες γίνονται όλο και πιο υψηλές και ο κίνδυνος- μεταξύ άλλων- είναι γνωστός: μην αφήνετε τα παιδιά μόνα τους στο αμάξι!

Ο γνωστός σεφ του Ισραήλ Haim Cohen, σε συνεργασία με την οργάνωση Beterem-Safe Kids Israel αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς και να τους θυμίσουν πως, ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με τις υψηλότατες θερμοκρασίες- δεν θα πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους μόνα στο αυτοκίνητο.

Ένα ασυνήθιστο video μαγειρικής που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ οι γονείς

Έφτιαξαν ένα βίντεο, λοιπόν, στο οποίο ο σεφ υποστηρίζει πως θα μάθει σε όλους, πως να ψήνουν μια πίτσα στο αυτοκίνητο τους.

«Είναι απλό. Είναι εύκολο. Και είναι καυτό», λέει ο σεφ, ο οποίος ετοιμάζει τα υλικά σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο αυτοκίνητο του, και ύστερα απλώς τοποθετεί την πίτσα στο πίσω κάθισμα, όπως θα την έβαζε στο φούρνο.

Το αποτέλεσμα; Μετά από τριάντα λεπτά, η πίτσα δεν είναι απλώς έτοιμη- έχει καεί.

«Το αυτοκίνητο είναι σαν φούρνος το καλοκαίρι. Για αυτό ελέγξτε ώσπου να είστε σίγουροι πως δεν θα έχετε αφήσει το παιδί σας στο πίσω κάθισμα, ούτε για ένα λεπτό», σημειώνει ο σεφ.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: 3χρονες δίδυμες κλείστηκαν στο αυτοκίνητο και ξεψύχησαν λόγω θερμοπληξίας

Τα πέντε πιο τραγικά ατυχήματα με παιδιά που ξεχάστηκαν στο αυτοκίνητο – Τι λένε οι ειδικοί

ΠΟΤΕ το παιδί μόνο στο αμάξι το Καλοκαίρι: Η φωτογραφία της Ελληνικής Αστυνομίας που πρέπει όλοι να δούμε!