Τραγωδία: 3χρονες δίδυμες κλείστηκαν στο αυτοκίνητο και ξεψύχησαν λόγω θερμοπληξίας

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση 3χρονων δίδυμων κοριτσιών στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς μετά από πολύωρες έρευνες οι θετοί τους γονείς τις βρήκαν νεκρές μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας καθώς ξεψυχήσαν λόγω θερμοπληξίας.

Αυτές τις μέρες στις HΠΑ επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες και λόγω της υπερβολικής ζέστης είναι κλειστά τα σχολεία σε πολλές πολιτείες για την ασφάλεια των παιδιών.

Πώς οι δίδυμες αδερφές έχασαν τη ζωή τους

Οι συνθήκες θανάτου των άτυχων κοριτσιών παραμένουν άγνωστες, όπως σημειώνει η New York Post.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της αστυνομίας, η οικογένεια έψαχνε απελπισμένα για τα κορίτσια όταν δεν τα βρήκε μέσα στο σπίτι, συνεχίζοντας το ψάξιμο στην πίσω αυλή και τη γειτονιά. Οι θετοί γονείς γύρισαν σπίτι για να ξαναψάξουν την πίσω αυλή και τότε ανακάλυψαν τα κορίτσια μέσα στο αυτοκίνητο.

«Ενώνουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και προσπαθούμε να καθορίσουμε τι οδήγησε στον θάνατό τους» τόνισε η αρχηγός της αστυνομίας.

Το πόρισμα δείχνει πως οι Raelynn και Payton Keyes πέθαναν από θερμοπληξία και πως ο θάνατός τους ήταν ατύχημα.

Η τραγική ιστορία των κοριτσιών

Οι Raelynn και Payton ζούσαν με τους θετούς γονείς τους και ακόμα δύο αδέλφια για περίπου ενάμιση χρόνο.

Η βιολογική μητέρα των κοριτσιών Skye Keyes είχε δει τις κόρες της τελευταία φορά την Παρασκευή και δήλωσε συντετριμμένη. «Είναι εφιάλτης, ένας τεράστιος εφιάλτης» είπε χαρακτηριστικά.

Η Keyes και ο σύζυγός της έβλεπαν τα κορίτσια τους κάθε εβδομάδα,και ανέφεραν πως είχαν χάσει την κηδεμονία τους επειδή πενθούσαν τον πρόωρο θάνατο ενός άλλου παιδιού τους.