Το «Βιολογικό Χωριό» μας καλεί να ανακαλύψουμε τη δική μας βιολογική ισορροπία

Η νέα καμπάνια “Find your BIOBalance” του «Βιολογικού Χωριού» φέρνει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και προσεγγίζει την Υγεία και την Ισορροπία ολιστικά μέσα από 3 πυλώνες που αφορούν το σώμα, το μυαλό και την επαφή με τη φύση, υιοθετώντας το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας του Βιολογικού Χωριού είναι η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υγιεινών βιολογικών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των καταναλωτών. Με δομικές αξίες του την Υγεία και την Ισορροπία, η εταιρεία, ως Bio expert, εγκαινιάζει μια νέα εποχή μέσα από όσα πρεσβεύει το Find your BIOBalance.

“Find your BIOBalance”

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν πρόσωπα που σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή, το fitness και το healthy living, οι οποίοι μέσα από digital videos και live sessions, μας παρακινούν με ευφάνταστους τρόπους να αναζητήσουμε τη δική μας ΒΙΟΒalance, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία και τα πλεονεκτήματα των βιολογικών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.
#biologikoxorio #findyourbiobalance