«Το βλέμμα της Ρούλας στις φωτογραφίες προδίδει ανησυχία και φόβο – Η νέα δίωξη της ασκήθηκε χωρίς στοιχεία»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε χθες το κατώφλι της Ευελπίδων και οι νέες φωτογραφίες της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έγιναν σημείο σχολιασμού στο twitter.

Το βλέμμα της Πισπιρίγκου που προκάλεσε αντιδράσεις

Η φωτογραφία που εστιάζει στο βλέμμα της Ρούλα Πισπιρίγκου, σχολιάστηκε παρά πολύ στο twitter. Οι χρήστες έκαναν λόγο για ένα άδειο βλέμμα το οποίο «τα προδίδει όλα…», ενώ το χαρακτήρισαν ως ψυχρό, άγριο και απόκοσμο.

Θυμίζουμε πως το βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που είδαμε για πρώτη φορά όταν συνελήφθη, είχε σχολιαστεί ξανά με το twitter να είναι οργισμένο και να μιλάει για εικόνα που θυμίζει πίνακα με τον Εωσφόρο.

Όθωνας Παπαδόπουλος: «Το βλέμμα της Ρούλας στις φωτογραφίες προδίδει ανησυχία και φόβο – Η νέα δίωξη της ασκήθηκε χωρίς στοιχεία»

Σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων σχολίασε και το βλέμμα της 33χρονης που έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Όπως ανέφερε εκείνος στο βλέμμα της διακρίνει ανησυχία και φόβο και καμία αδιαφορία. Προσθέτει δε, πως η ψυχολογική της κατάσταση είναι χάλια και πως αρνείται ότι έχει κάνει κάτι που έβλαψε τα τρία της παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

“Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε αρκετά, πιθανό να υπέφερε από εξωγενείς παράγοντες” – Μια ανάσα από το τέλος της υπόθεσης

Τι θα γίνει με την λειτουργία του Παίδων Πεντέλης που κινδύνευσε να καταστραφεί στη μεγάλη φωτιά

Μήλος: 2 παιδιά παρασύρθηκαν από τα κύματα και κινδύνευσαν να πνιγούν