Τραγωδία στην Κρήτη – 17χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Ένας 17χρονος μαθητής έβαλε πριν λίγη ώρα τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα του πατέρα του.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στη Σητεία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του μαθητή της Β Λυκείου που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το σπλάχνο τους αυτοκτόνησε.

Τι όπλισε το χέρι του 17χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 17χρονος Μάνος που φοιτούσε στη β’ λυκείου στη περιοχή της Σκοπής πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι του κι έβαλε τέλος στην ζωή του. Μάλιστα, οι λόγοι που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτό το απονενοημένο διάβημα ήταν ερωτικοί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός τις τελευταίες ημέρες βίωνε μία ερωτική απογοήτευση και φαίνεται πως δεν άντεξε και αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Το άψυχο σώμα του βρήκαν μέλη της οικογένειάς του. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα αλλά κι ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν να κόψει το νήμα της ζωής του.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…»,

Αυτά τα λόγια έγραψε με κόκκινο στυλό μεταξύ άλλων στο σημείωμα που άφησε στους γονείς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες  ανέφερε «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Ο 17χρονος Μάνος τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνομήλικη του κοπέλα, την οποία υπεραγαπούσε. Όταν αυτή του ζήτησε να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, τότε αυτός πήρε την μεγάλη απόφαση να αυτοκτονήσει.