Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Γείτονας κρατά χαρτί με “μεγάλα” ονόματα που εμπλέκονται

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Γείτονας κρατά "κλειστό" χαρτί με "μεγάλα" ονόματα που εμπλέκονται

Κι ενώ, ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στη 1 το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση τoυ κατ’ εξακολούθηση βιασμού του παιδιού της στον Κολωνό, γείτονας φέρεται να ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του, αποκαλύπτοντας όσα έβλεπε τόσο χρόνια να γίνονται στη γειτονιά του. Ωστόσο, η 37χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

Τι θα ισχυριστεί η μητέρα

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κόρης της και ότι δεν γνώριζε τίποτα. Θα υποστηρίξει ότι ο Ηλίας Μίχος την εξαπάτησε, την κορόιδεψε και εκμεταλλεύτηκε την κόρη της. Επίσης, αναμένεται να ισχυριστεί ότι για το τι περνούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου την ενημέρωσε η θεία της μικρής κοπέλας και ότι μόλις τα έμαθε, το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, η 12χρονη στις καταθέσεις της αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας τόνισε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με την 12χρονη δεν έχει αναφερθεί στη μητέρα, αλλά αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Σχετικά με το πως βρέθηκαν τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ο δικηγόρος εξήγησε πως «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Σήμερα νωρίτερα, στις 10 το πρωί, στον ανακριτή θα πάει για να απολογηθεί και ο 33χρονος, ο οποίος είχε ζητήσει προθεσμία το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Μπαρκαγιάννη, αναμένεται να ζητήσει να γίνει στον εντολέα του ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Επιπλέον, ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» αναμένεται να παρουσιαστεί και εκείνος σήμερα ενώπιον της 33ης ανακρίτριας , η οποία χειρίζεται την υπόθεση ενω αναμένεται να ζητήσει να πάρει αναβολή για την απολογία του.

Το τέταρτο άτομο

Προθεσμία αναμένεται να ζητήσει και ο 34χρονος ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16.10.2022), και αποτελεί τον τέταρτο που συλλαμβάνεται για τον βιασμό της 12χρονου κοριτσιού. Ο συλληφθείς είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μεταφορικής μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των ατόμων που έχουν συλληφθεί έως τώρα αναμένεται από ώρα σε ώρα να αυξηθεί.

Διαβάστε επίσης

Θεοφανία Παπαθωμά: “Δεν έχω κάνει τίποτα καλύτερο στη ζωή μου από αυτό τον τοκετό”

White Ravens 2022: Τα 5 ελληνικά παιδικά βιβλία που μπήκαν στη παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς