Βίκυ Καγιά – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίζουν τα παιδιά τους

Είναι επιτυχημένες, όμορφες και… μαμάδες όπως οι περισσότερες από εμάς. Η Βίκυ Καγιά και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι σύγχρονες και πολυάσχολες γυναίκες, οι οποίες χαίρονται την αγάπη και τη ζεστασιά των οικογένειών τους.

Δεν διστάζουν μάλιστα να μοιραστούν αυτήν την χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω φωτογραφιών και video που μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο πιο δημοφιλές όλων, το Instagram.

H Ολυμπία Χοψωνίδου είναι μητέρα 5 παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Η πιο μικρή της κόρη, η Αναστασία, βαφτίστηκε πριν λίγους μήνες και  – όπως φάνηκε – όλα ήταν άψογα στο μυστήριο. Το πρώην μοντέλο, λοιπόν, μας ενημέρωσε ότι εχθές η μικρή Αναστασία έγινε ενός έτους και, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram, ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Αναστασίας

Η Βίκυ Καγιά από την άλλη χαίρεται την αγάπη δύο μικρών παιδιών, της Μπιάνκα και του 8μηνών Κάρολου – Ηλία. Πρόσφατα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με την κόρη της να πηγαίνει σχολείο, αλλά και φωτογραφίες με τον μικρό της γιο. Σε μία μάλιστα από αυτές το πρόσωπό του φαίνεται – σχεδόν – καθαρά.

Δείτε τη φωτογραφία με τον μικρό Κάρολο – Ηλία Κρασσά